Hile Nasıl Yazılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Oyunlarda hilenin nasıl yapıldığını araştırdım ama tam anlayamadım.Fazla vaktim yok o yüzden buraya yazdım
1)Hile yapmak için matematik gerekir mi? gerekliyse ne kadar gerekir
2)dll dosyası nasıl yapılır ve sadece oyunun yazıldığı dili bilmek yeterli mi?

Üye
2 HİZMET YILI
Oyun hilesi yapmak üstün matematik gerektirmez ama matematik gerektirir
Dll dosyaları yazdığınız kodu import ettiğiniz zaman dışarı çıkar yapmanıza gerek yok hile yapacağınız oyunlarda oyunun yazıldığı kodlama dili ile yazmanız gerekiyor mesela CS go gibi bir oyuna Python ile bir hile yazamazsınız çok zordur

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende bıraz arastırdım c++ cok ıyı bılmek gerekıyormus

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
baya bi yazılım bilmen gerekiyor kanka uğraştırır baya

Üye
2 HİZMET YILI
oyunun yazıldığı dil için farklı bir program lazımmı illa yoksa bütün hileleri visual studio ile yazabilirmiyim mesela hem zulaya c# üzerinden hem minecrafta java üzerinden tek bir program yetmez mi

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu scriptler python ile yazılıyor galiba internette eğitimleri var

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aşırı sağlam mental gerektiriyor eğer gerçekten düşünüyorsan şimdiden kendini şartlandır insanları memnun etmeye çalışmak kadar zor bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
İleri düzey de c# veya pyhton bilgisi gerekiyor hilesini yazacağın oyuna bağlı olarak zaman da lazım tabi

Üye
2 HİZMET YILI
aşırı sağlam mental gerektiriyor eğer gerçekten düşünüyorsan şimdiden kendini şartlandır insanları memnun etmeye çalışmak kadar zor bir şey yok
hileyi sadece kendim ve birkaç arkadaşım kullanacağız ilerisi belli olmaz tabii bunun için yeterli donanımlar nedir? mesela c# ve java ile yazacağım hileleri çünkü zulu ve minecrafta yapacağım çok fazla depolama vs yok şu anlık sadece microsoft visual studio ile yazsam?

schelter
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
vscode da yazabilirsin çoğu şeyi.

Üye
2 HİZMET YILI
Yeterli arkadaşlar konu kapanmıştır yardımınız için sağolun :)

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hiç bulaşma derim sonu hiç iyi bitmiyo online oyunlarda hile yapmayı denersen

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
oyunun yazıldığı dil için farklı bir program lazımmı illa yoksa bütün hileleri visual studio ile yazabilirmiyim mesela hem zulaya c# üzerinden hem minecrafta java üzerinden tek bir program yetmez mi
visual studio zaten bir dil toplulukları ile kodlama aracı, orada c#tan tut python'a pythondan tut php ye hepsini kullanabiliyorsun.

Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
  1. Hile yapmak için bazı durumlarda matematiksel anlayış gerekebilir. Örneğin, hilelerin oyun içi ekonomiyi manipüle etmesi gerektiğinde, bazı matematiksel hesaplamalar yapmanız gerekebilir. Bununla birlikte, hile yapmak için genel olarak matematiksel bir yetenek gerekmeyebilir. Hile yapmak, genellikle oyunun kodunu veya sistemini anlamayı ve manipüle etmeyi gerektirir.
  2. DLL dosyaları, Windows işletim sistemi tarafından kullanılan bir dinamik bağlantı kitaplığıdır. DLL dosyaları, oyunlarda hile yapmak için kullanılan bazı yöntemlerde kullanılabilir. Ancak, DLL dosyası oluşturmak ve kullanmak, geliştirme becerileri ve programlama bilgisi gerektirebilir. Sadece oyunun yazıldığı dili bilmek, DLL dosyası oluşturmak ve kullanmak için yeterli olmayabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
  1. Hile yapmak için bazı durumlarda matematiksel anlayış gerekebilir. Örneğin, hilelerin oyun içi ekonomiyi manipüle etmesi gerektiğinde, bazı matematiksel hesaplamalar yapmanız gerekebilir. Bununla birlikte, hile yapmak için genel olarak matematiksel bir yetenek gerekmeyebilir. Hile yapmak, genellikle oyunun kodunu veya sistemini anlamayı ve manipüle etmeyi gerektirir.
  2. DLL dosyaları, Windows işletim sistemi tarafından kullanılan bir dinamik bağlantı kitaplığıdır. DLL dosyaları, oyunlarda hile yapmak için kullanılan bazı yöntemlerde kullanılabilir. Ancak, DLL dosyası oluşturmak ve kullanmak, geliştirme becerileri ve programlama bilgisi gerektirebilir. Sadece oyunun yazıldığı dili bilmek, DLL dosyası oluşturmak ve kullanmak için yeterli olmayabilir.
Aynen katılıyorum, sadece dil bilmek bir şey için kodlama yapmaya yetmez, yapmak istediğimiz platformu anlamalı, çözümlemeli ve kullanışlı hale getirecek yöntemleride çözümleyebilmelidir.

Üye
2 HİZMET YILI
Normalde konuyla artık işim kalmamıştı ama şu ana kadarki en açıklayıcı cevap olmuş teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...