hile nasıl kodlanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bende hile kodlamak istiyorum bende hile yapmak istiyorum çok meraklıyım bu işlerde bana yardımcı olabilir misiniz önereceğiniz bir video veya bir site varmı

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hile kodlamayı öğrenmeden önce kodlamayı iyi öğren sağlama al acele etme hile kodlamayı öğrenmek için.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Öncelikle Cheat Engine kullanımına, pointer nasıl bulunur kalıcı pointer nasıl bulunur konularını öğren ve kimsenin yardımı olmadan bunu yapabilecek seviyeye gel. Çok zor değil zaten 1 haftanı versen yeterli.

Daha sonra C#(yeni başlayan için daha iyi) veya C++(öneririm) basitçe öğrendikten sonra traner injector vs yazabilirsin.

Youtube veya google'da arama yaparken ingilizce araştırma yapman önemli, türkçe kaynak çok bulamazsın. Cheat Engine'de var türkçe kaynak ama hep amatör

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bunlar için hazır kodlar ve java script bilmek lazım kanka

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Birincisi her oyunun kod yapısı kendi içerisinde tamamen farklıdır. Aynı şekilde her oyunun kendi içerisinde birbirinden farklı açıkları vardır.
Hile yapmak için sadece C dilini bilmek kesinlikle yetmez. Senin oyunun dosyalarını inceleyip açıkları bulabilecek seviyede olman gerekir.
Hiç de öyle kolay bir iş değil, online oyunlar sürekli güncelleme alır, bugün çalışan hile 2 hafta sonra çalışmayabilir ve kesinlikle her oyunda hile kullanamazsın. Hile dediğin şey genelde antivirüsler tarafından da kolayca algılanır, antivirüs sistemleri ile birlikte çalıştırabilmen için Crypter kodlaya da biliyor olman gerekir.

Üye
5 HİZMET YILI
hepinize çok teşekkür ediyorum ama bunları öğrenebileceğim bir video veya site biliyormusunuz bu java dilini c dilini falan işte

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
udemy kurslarından faydalanabilirsin bence .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...