Uzun lafın kısasını konuşacağım (Dedim ancak bayağı kısa lafın uzunu oldu.). Bir Hile kodlamak isteyen birisi veya bir ekip her dile hakim olmalı, C dillerinin hepsini bilmek zorundalar. Şimdi dersiniz neden ? Her oyunun içinde yatan Dil farklıdır. Çözüm yolu farklıdır. Tüm dillere hakim olan birisi Dünya Üzerindeki hilelerin hepsini tek bir oyunda buluşturabilir. (web dillerinden bahsetmiyorum.) C Profesyonellik denildiğinde C++ Profesyoneli veya C# Profesyoneli falan akla gelmemeli. C Profesyoneli olmak zordur. C dillerine javaya, htmlye ne var ne yoka hükmetmektir. Şuan Piyasadaki Her Üstün hile firmasının Ekibinin Hiç birinde tek 1 adet dil bilen bir üye yok. Hile Kodlamakta 1 Oyundan olmaz. Her oyuna hükmedeceksin. oda 1 dille olmaz. 2, 3 dili tek bir oyunda kullanabilecek yeteneğe sahipsen, Yaratacağın hile Oyun Piyasasını bile sallayabilir. | Ben onla uğraşamam, Şunla uğraşamam. Diyorsan ve hile kodlamak istiyorsan, Ya bu işi bırak yada Oynanmayan oyunlarda veya Hile koruması olmayan oyunlarda adı bile hatırlanmayacak bir hile yap.