Hile nasıl kodlayabilirim anlatacak var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar oyunlarda nasıl hile kodlayabilirim sıfırdan anlatabilcek var mı?

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kardesim telegrama gel orda baya fazla udm kurs var c++ dan tutmus phytona kadar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Uzun lafın kısasını konuşacağım (Dedim ancak bayağı kısa lafın uzunu oldu.). Bir Hile kodlamak isteyen birisi veya bir ekip her dile hakim olmalı, C dillerinin hepsini bilmek zorundalar. Şimdi dersiniz neden ? Her oyunun içinde yatan Dil farklıdır. Çözüm yolu farklıdır. Tüm dillere hakim olan birisi Dünya Üzerindeki hilelerin hepsini tek bir oyunda buluşturabilir. (web dillerinden bahsetmiyorum.) C Profesyonellik denildiğinde C++ Profesyoneli veya C# Profesyoneli falan akla gelmemeli. C Profesyoneli olmak zordur. C dillerine javaya, htmlye ne var ne yoka hükmetmektir. Şuan Piyasadaki Her Üstün hile firmasının Ekibinin Hiç birinde tek 1 adet dil bilen bir üye yok. Hile Kodlamakta 1 Oyundan olmaz. Her oyuna hükmedeceksin. oda 1 dille olmaz. 2, 3 dili tek bir oyunda kullanabilecek yeteneğe sahipsen, Yaratacağın hile Oyun Piyasasını bile sallayabilir. | Ben onla uğraşamam, Şunla uğraşamam. Diyorsan ve hile kodlamak istiyorsan, Ya bu işi bırak yada Oynanmayan oyunlarda veya Hile koruması olmayan oyunlarda adı bile hatırlanmayacak bir hile yap.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İnternetten C# ve C++ Videolarına Bakarak Hile Kodlama İçin Bir Adım Atmış Olursun

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Udemydeki kurslara bak dostum

Üye
4 HİZMET YILI
css , javascript ögrenmen lazım youtubede var baya video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...