Hile Nasıl Yapılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ben Visual Basic ve Cheat Engine biliyorum ama hilenin nasıl yapıldığını bilmiyorum tarayıcıdan arattığımdada bir sonuca ulaşamıyorum yardımcı olabilicek misiniz?

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Youtubede videoları var [
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buna bakarap yapabilirsin <3

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bazı uygulamal gerekiyor c++ mesela ve hileyi kullanmak yada yapmak cok basit indiriyorsun sonra hileyi actıgın zaman oyuna giriyorsun bu kadar hile error verirse gerekli uygulamal eksiktir onuda youtuba yazarsın error sebebini cıkar

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hile nasıl yapılırdan kasıtın hazır bir hile kullanmak mı yoksa kendin bir hile yapmak mı?

KeatreN
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kısacası kodlama biliyor olman gerek baştan bi hile yazabilmek için belirli açıklar ile yapılıyor bu hileler oyun bunun açığını vermiş olabilir fakat anticheat sistemi bunu algılıyor da olabilir her oyunun kendince sistemleri ve kodlamaları olduğu için alanında uzman codderlar genelde hile yazabiliyor bu kadar yaygın olmamasının da sebebi bu aslında yazılım dilleri öğrenip bunları okuyabilme yeteneği lazım sıfırdan bi hile yazabilmek için ve eskiden olduğu gibi ne basit birşey ne de kısa sürecek bir iş sıfırdan hile yazmaktan bahsediyorsan genel olarak kaynak olmamasının sebebi bu

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hilenin sitesine girdiğinde konuya git diye bir link var oradan istediğin bilgiye ulaşabilirsin ayrıca videolu anlatımda mevcut.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bazı uygulamal gerekiyor c++ mesela ve hileyi kullanmak yada yapmak cok basit indiriyorsun sonra hileyi actıgın zaman oyuna giriyorsun bu kadar youtube gibi yerlkerden bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...