Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Visual Basic ve Cheat Engine biliyorum ama hilenin nasıl yapıldığını bilmiyorum tarayıcıdan arattığımdada bir sonuca ulaşamıyorum yardımcı olabilicek misiniz?
bazı uygulamal gerekiyor c++ mesela ve hileyi kullanmak yada yapmak cok basit indiriyorsun sonra hileyi actıgın zaman oyuna giriyorsun bu kadar hile error verirse gerekli uygulamal eksiktir onuda youtuba yazarsın error sebebini cıkar
Kısacası kodlama biliyor olman gerek baştan bi hile yazabilmek için belirli açıklar ile yapılıyor bu hileler oyun bunun açığını vermiş olabilir fakat anticheat sistemi bunu algılıyor da olabilir her oyunun kendince sistemleri ve kodlamaları olduğu için alanında uzman codderlar genelde hile yazabiliyor bu kadar yaygın olmamasının da sebebi bu aslında yazılım dilleri öğrenip bunları okuyabilme yeteneği lazım sıfırdan bi hile yazabilmek için ve eskiden olduğu gibi ne basit birşey ne de kısa sürecek bir iş sıfırdan hile yazmaktan bahsediyorsan genel olarak kaynak olmamasının sebebi bu
bazı uygulamal gerekiyor c++ mesela ve hileyi kullanmak yada yapmak cok basit indiriyorsun sonra hileyi actıgın zaman oyuna giriyorsun bu kadar youtube gibi yerlkerden bakabilirsin