24 May 2020 #1 brkrtp B Üye Katılım 3 Nis 2020 Mesajlar 47 Tepki puanı 3 Yaş 30 6 HİZMET YILI Selam, kullandığımız hileler hanği proğramla dili ile yapılıyor. Bilğisi olan var mı?
24 May 2020 Yasaklandı #2 artizoyuncu A artiz ne arar la bazarda Banlı Üye Katılım 11 Ara 2017 Mesajlar 127 Çözümler 2 Tepki puanı 30 Ödüller 4 Yaş 31 8 HİZMET YILI c++/c microsoft visual ile Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
24 May 2020 Konuyu başlatan #3 brkrtp B Üye Katılım 3 Nis 2020 Mesajlar 47 Tepki puanı 3 Yaş 30 6 HİZMET YILI artizoyuncu' Alıntı: c++/c microsoft visual ile Genişletmek için tıklayın ... Hanği kütüphaneyi kullanıyorlar, arkasındaki mantık nedir? Proğramlama dilini biliyorum zaten, kaynak var mı hiç? Oyla 0 Olumsuz oyla
artizoyuncu' Alıntı: c++/c microsoft visual ile Genişletmek için tıklayın ... Hanği kütüphaneyi kullanıyorlar, arkasındaki mantık nedir? Proğramlama dilini biliyorum zaten, kaynak var mı hiç?
24 May 2020 Yasaklandı #4 artizoyuncu A artiz ne arar la bazarda Banlı Üye Katılım 11 Ara 2017 Mesajlar 127 Çözümler 2 Tepki puanı 30 Ödüller 4 Yaş 31 8 HİZMET YILI brkrtp' Alıntı: Hanği kütüphaneyi kullanıyorlar, arkasındaki mantık nedir? Proğramlama dilini biliyorum zaten, kaynak var mı hiç? Genişletmek için tıklayın ... hocam bende yeni öğrenmeye başladım yavaş yavaş deniyorum kendimi ctype, errno, float, limits kütüphaneleri var bende öğreniyorum hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
brkrtp' Alıntı: Hanği kütüphaneyi kullanıyorlar, arkasındaki mantık nedir? Proğramlama dilini biliyorum zaten, kaynak var mı hiç? Genişletmek için tıklayın ... hocam bende yeni öğrenmeye başladım yavaş yavaş deniyorum kendimi ctype, errno, float, limits kütüphaneleri var bende öğreniyorum hocam
24 May 2020 Konuyu başlatan #5 brkrtp B Üye Katılım 3 Nis 2020 Mesajlar 47 Tepki puanı 3 Yaş 30 6 HİZMET YILI artizoyuncu' Alıntı: hocam bende yeni öğrenmeye başladım yavaş yavaş deniyorum kendimi ctype, errno, float, limits kütüphaneleri var bende öğreniyorum hocam Genişletmek için tıklayın ... Hile yapmak üretmek yasal değil diye biliyorum.Dava açıyorlarmış. Memoryhackers kendi mi üretiyor acaba.. Oyla 0 Olumsuz oyla
artizoyuncu' Alıntı: hocam bende yeni öğrenmeye başladım yavaş yavaş deniyorum kendimi ctype, errno, float, limits kütüphaneleri var bende öğreniyorum hocam Genişletmek için tıklayın ... Hile yapmak üretmek yasal değil diye biliyorum.Dava açıyorlarmış. Memoryhackers kendi mi üretiyor acaba..