Hile neden kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu konuyu gerçekten merak ettiğim için açtım. Hile kullananları yada kullanmayanları yadırgamak gibi bir amacım yok. Günümüzde hemen hemen her oyunun bir hilesi bir açık noktası mevcut. LoL skin gibi görünüşe etki eden şeylerde yapılan 3. parti yazılımlardan bahsetmiyorum. Gerçekten oynanışa etki eden ve sizin yapamayacağınız şeyleri yapmanıza olanak sağlayan hilelerden bahsediyorum. Para hilesi item hilesi gibi şeyler. Mesela dün oyunuma bir Sion geldi ve adamın kullandığı hile direkt olarak ultisi açıkken yürürmüş gibi sağ sol yapıp ulti ile olduğu yerde daire çizip olduğu yerde u dönüşü atabiliyordu. Tekrar söylüyorum ötekileştirmek gibi bir amacım yok. Sadece merak ediyorum. Hile kullananlar neden kullanıyorsunuz? Mesela oyunu bir robota oynattıktan sonra oyundaki rekabet ortadan kalkınca robotum oyunu kazandırdı ama zevk aldım yine de karşı takımı bu durumda görmekten diyebiliyor musunuz?
Şahsi düşüncem şu yöndedir. Oyunları zaman geçirmek için oynarım. Ve erken güçlenmemi sağlayacak yada rekabeti ortadan kaldıracak unsurları oyunumda görmeyi pek sevmem. Sonuç olarak sadece space basarak bir oyunun oynanışını izleyeceksem direk YouTube'dan izlemeyi tercih ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben şahsen kaybetmekten nefret eden birsiyim hile bu konuda çok büyük bi avantaj kaybettiğim oyunlara da ben izin verdiğim için kaybediyorum genelde yani kısacası hırs ve hazmedememe sanırım ama eğlencenin de yeri başka mesela lost arkta.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
takıma saçama sapan kıişler gelip arda arda kaybedice kanser olyorsun sonra hile açıp acsını çıkaryon

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Oyundan oyuna değişir bu durum csgo ile metin2 bir değildir mesela çok farklı oyun aktrasyonlarına sahip bir oyunda item kasmak istersin bir diğerinde daha uzun süre hayatta kalmak amaçlarsın ben şahsen çok sık kullanmıyorum ama arada stres atmak için csgo aim wall vs. kullanıyorum bana göre belli bi sebebi yok değişkenlik gösterir tabi kişiden kişiye :)

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Zevk işi. Çocukluğumdan beri oyunlarla iç içeyim. Artık sarmıyor. Ama hile ile oynayınca bir nebze zevk alıyorum.

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hileyi eğlence amaçlı kullanıyorum maç kazanmak kaybetmek umrumda olmuyor ve Snap opp avp AVM hile de kullanırken acayip zevkli oluyor

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Daha çok zevk alıyorum hile kullanınca.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hile eğlence amaçlı kullanılır kaybetmekten bıktığım için ben ondan kullanıyorum

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ben bunun dopamin hormonundan kaynaklandığını düşünüyorum kendini mutlu etmek için yapılan bir eylem oyun öyle daha kolay oluyor kazandığı için zevk alıyor tabi herkes için geçerli değil ama genel olarak böyle olduğunu düşünüyorum

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu konuyu gerçekten merak ettiğim için açtım. Hile kullananları yada kullanmayanları yadırgamak gibi bir amacım yok. Günümüzde hemen hemen her oyunun bir hilesi bir açık noktası mevcut. Lolskin gibi görünüşe etki eden şeylerde yapılan 3. parti yazılımlardan bahsetmiyorum. Gerçekten oynanışa etki eden ve sizin yapamayacağınız şeyleri yapmanıza olanak sağlayan hilelerden bahsediyorum. Para hilesi item hilesi gibi şeyler. Mesela dün oyunuma bir sion geldi ve adamın kullandığı hile direkt olarak ultisi açıkken yürürmüş gibi sağ sol yapıp ulti ile olduğu yerde daire çizip olduğu yerde u dönüşü atabiliyordu. Tekrar söylüyorum ötekileştirmek gibi bir amacım yok. Sadece merak ediyorum. Hile kullananlar neden kullanıyorsunuz? Mesela oyunu bir robota oynattıktan sonra oyundaki rekabet ortadan kalkınca robotum oyunu kazandırdı ama zevk aldım yinede karşı takımı bu durumda görmekten diyebiliyor musunuz?
Şahsi düşüncem şu yöndedir. Oyunları zaman geçirmek için oynarım. Ve erken güçlenmemi sağlayacak yada rekabeti ortadan kaldıracak unsurları oyunumda görmeyi pek sevmem. Sonuç olarak sadece space basarak bir oyunun oynanışını izleyeceksem direk youtube'dan izlemeyi tercih ederim.
Sion'da o hala çalışıyor mu hocam fixlendi diye duymuştum :D Ben hileyi kendimi tatmin etmek için kullanıyorum. Dediğin gibi normalde benim yapamayacağım şekilde skiller tutturuyor herkes faker değil sonuçta, ben de bundan zevk alıyorum :D

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka ben hileyi zevk için kullanıyorum neden bilmiyorum ama sanki karşı taraf bana şunu diyor vay be adam oynuyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Nope. Hala devam ediyor. Üstelik adam bunu anlaşılmadan ucundan yapiyim de demiyor baya bizle dalga geçip önce kendi etrafında dönüp sonra bize atlayıp ben script kullanıyorum hahah yaparak kesti bizi hep xD.
Post automatically merged:

Sion'da o hala çalışıyor mu hocam fixlendi diye duymuştum :D Ben hileyi kendimi tatmin etmek için kullanıyorum. Dediğin gibi normalde benim yapamayacağım şekilde skiller tutturuyor herkes faker değil sonuçta, ben de bundan zevk alıyorum :D
.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Hileler kesinlikle oyundan aldığınız zevki azaltıyor. Çoğu oyunu hilelerini keşfettikten sonra biraz oynayıp bırakmıştım

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hile ilk başlarda çok zevk verir, sonra ise zamanla sıkılırsın ve bırakırsın... Bu sözümü unutmayın yarın bir gün bu yoruma tekrar geri dönüp haklı olduğumu hatırlarsınız .d

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bu konuyu açan arkadaşın yaşı hile kullanıp zevk almayacak yaşa gelmiş ama çoğu hileci bence 25 yaş altıdır. Oyunda öne geçme ve diğer insanlardan farklı olma arzusu ile kullanıldığını düşünüyorum

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Nope. Hala devam ediyor. Üstelik adam bunu anlaşılmadan ucundan yapiyim de demiyor baya bizle dalga geçip önce kendi etrafında dönüp sonra bize atlayıp ben script kullanıyorum hahah yaparak kesti bizi hep xD.
Post automatically merged:

.
o adamda milletle uğraşmaktan zevk alıyor demek ki :D hesabının ban yemesi onu durdurmaz :D en tehlikeli tür :panhype:

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben hileyi her zaman eğlenmek amaçlı kullandım
Ama şimdiki zamanda çoğu oyunlarda hile sayısı arttığı için tedbir olarak arka planda ne olur ne olmaz diye açık tutuyoruz
Hileye hile gel teke tek kapışalım diyorum olay bitiyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bu konuyu gerçekten merak ettiğim için açtım. Hile kullananları yada kullanmayanları yadırgamak gibi bir amacım yok. Günümüzde hemen hemen her oyunun bir hilesi bir açık noktası mevcut. Lolskin gibi görünüşe etki eden şeylerde yapılan 3. parti yazılımlardan bahsetmiyorum. Gerçekten oynanışa etki eden ve sizin yapamayacağınız şeyleri yapmanıza olanak sağlayan hilelerden bahsediyorum. Para hilesi item hilesi gibi şeyler. Mesela dün oyunuma bir sion geldi ve adamın kullandığı hile direkt olarak ultisi açıkken yürürmüş gibi sağ sol yapıp ulti ile olduğu yerde daire çizip olduğu yerde u dönüşü atabiliyordu. Tekrar söylüyorum ötekileştirmek gibi bir amacım yok. Sadece merak ediyorum. Hile kullananlar neden kullanıyorsunuz? Mesela oyunu bir robota oynattıktan sonra oyundaki rekabet ortadan kalkınca robotum oyunu kazandırdı ama zevk aldım yinede karşı takımı bu durumda görmekten diyebiliyor musunuz?
Şahsi düşüncem şu yöndedir. Oyunları zaman geçirmek için oynarım. Ve erken güçlenmemi sağlayacak yada rekabeti ortadan kaldıracak unsurları oyunumda görmeyi pek sevmem. Sonuç olarak sadece space basarak bir oyunun oynanışını izleyeceksem direk youtube'dan izlemeyi tercih ederim.
Bunun birçok sebebi olabilir. İyi oynayamadığı için kazanmak hissini tatmak isteyenler, oyunda efor sarfetmeden takılmak isteyenler, insanları sinir etmek için hile açanlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...