Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hile piyasasının gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz?
hilenin sonu yok bana kalırsa mutlaka açık vardır zaten guardlar yüzde doksan dokuz koruma şeklinde reklam yaparlar her daim o yüzde birlik kısım kalıcaktır
Hilenin bitmesi hic olasi degil, ne kadar gercektir bilmiyorum fakat oyun yapimcilarinin hileden de para kazandigi gosteris mayetinde ban wave yaptiklarini soyluyorlar, acikcasi isin icine para girdiginde isler epey degisiyor.
sanırım ücretsiz hile pazarı anti-hilelerin bu denli gelişimine ayak uyduramayıp yere çakılmış durumda adeta bir darboğaz gibi ama ben düzeleceğini düşünüyorum düğümlerin çözülmesi için zaman gerekli..
bence cogu oyunda cogu hile yeterli ve fiyat olarakta iyi gidiyor (tabii bu hilenin ne kadar taninir oldugunada bagli ben 35 tlye spoofer bile almistim siz düsünün)
1 sene önce 500e çok demiş millet şuan düzgün bir valorant hilesi 2 3 bin en az lol scriptlerini katmıyorum bile işin içine tek ucuz cs hileleri kaldı galiba