Hile piyasasının gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
hilenin sonu yok bana kalırsa mutlaka açık vardır zaten guardlar yüzde doksan dokuz koruma şeklinde reklam yaparlar her daim o yüzde birlik kısım kalıcaktır

Üye
2 HİZMET YILI
Nasıl ki para kazanmak için oyun çıkarıyorlarsa hile yazılımcıları da para kazanmak için hile yazıyor

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
fps oyunlarda hile harbi çok arttı oyunda artık ban atmakla çok uğraşmıyo oyuncu kaybetmek de istemiyo kısaca

Üye
2 HİZMET YILI
Hilenin bitmesi hic olasi degil, ne kadar gercektir bilmiyorum fakat oyun yapimcilarinin hileden de para kazandigi gosteris mayetinde ban wave yaptiklarini soyluyorlar, acikcasi isin icine para girdiginde isler epey degisiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
oyunlar hilelere çözüm getiremez kankaa güvenlik duvarı felan hikaye

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yapay zeka geliştikçe hile de artıcak çözümü de bu sürer gider merak etme

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
sanırım ücretsiz hile pazarı anti-hilelerin bu denli gelişimine ayak uyduramayıp yere çakılmış durumda adeta bir darboğaz gibi ama ben düzeleceğini düşünüyorum düğümlerin çözülmesi için zaman gerekli.. :)

very strong
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
düzelicez inşalah hele şu olaylar bi geçsin :)

Üye
1 HİZMET YILI
gidişat iyi değil baya pahalı oldu herşey değmez yani

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bence cogu oyunda cogu hile yeterli ve fiyat olarakta iyi gidiyor (tabii bu hilenin ne kadar taninir oldugunada bagli ben 35 tlye spoofer bile almistim siz düsünün)

Onaylı Üye
hileler bitmez ve çözümlerde bitmez tek sorun bu dolar ve euro kurunun artması yüzünden bize yansıtılan fiyatlar ama bu konuda da elden bir şey gelmez

Banlı Üye
1 sene önce 500e çok demiş millet şuan düzgün bir valorant hilesi 2 3 bin en az lol scriptlerini katmıyorum bile işin içine tek ucuz cs hileleri kaldı galiba