Hile piyasasının gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

sevilmiyorsan sevmeyeceksin
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
imkansız diye birşey yoktur lgshdf

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bana göre normalde diyecekseniz hilesız oyun daha guzel ama bazende hilesız oynanmıyor.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bunu bir hobi olarak görürsek ve bilgisyar oyunlarına zaman ayırmadığını varsayalım dışarıda bir kafede oturup hafta boyunca para harcasan yine aynı ücrete tabii tutuyor. O yüzden hile harcamaları vs. gereksiz değil aksine kaliteliyse emeğe saygı olarak görüyorum.
hafta boyunca değil 2-3 gün içerisinde bitiyor 500tl yani şuanda para değil

Yeni anticheat sistemleri eskilere nazaran daha zor aşıldığı ve yeni oyunlar sürekli olarak güncelleme aldığı için bu fiyatlar normal ki günlük asgari ücret 700tlye yakın, artık eskisi gibi saçma buglu menüler yok ve daha çok özellik var bu sebeple fiyatlar normal benim fikrim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hep aynıydı kaliteli hileler pahalıydı ac geliştikçe hileler de gelişir bir şey değişmez

Seçkin Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
hiç iyi bir yere gitmiyor... dolandırıcısı mı dersin parayı alıp 1 ay sonra kurulum yapan mı dersin fix li hile satan mı dersin yüksek fiyatlısımı dersin...
tr0jen atanlarda cabası

Üye
2 HİZMET YILI
Fiyat artıyor. Hile bitmez.
tam tersi fiyatlar azalıyor, bedava hile veren siteler olduğundan fiyatıyla verenlerin popüleritesini düşürüyor

keyfi ile ihtiyacı karşılaştırıyorsun
keyfi derken hocam ?

hiç iyi bir yere gitmiyor... dolandırıcısı mı dersin parayı alıp 1 ay sonra kurulum yapan mı dersin fix li hile satan mı dersin yüksek fiyatlısımı dersin...
tr0jen atanlarda cabası
hocam geneli trojan dolu zaten ben alıştım artık pc yi açınca bir windows birde maden çalışanları selam veriyor :D

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Git gide hilelerin yapılışı mı zorlaşıyor yoksa millet mi akıllanmaya başlayıp hileleri yüksek meblalara satmaya başladı anlamadım

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
aslında hilelerin ve bu sitenin amacı pay to win oyularında para yatırmadan kasılmak ve bu tarz oyunlar bunun bedeini hile ile ödüyor diğer türlü direk para da yatırabilirsin ban sorunu ile uğraşmazsın ve hileye uurduğun para cebine kar kalır

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence ucuz hileler 1k fln aylık yani günlük olarak bakınca ucuza geliyor piyasa daha devam eder

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyunlar olduğu sürece hilede hayatımızda olacaktır diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hiçbir sistem güvenli değil hilenin önüne hangi oyunda gecilebilmiski.

Üye
2 HİZMET YILI
gayet güzel yönde ilerliyor normalde ben kullanmam ama çok arttı ayak uydurmak lazım

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Benim fikrimce eskisi gibi hileler hala bulunuyor ama çoğu fix yememesi adına sorulmuyor piyasaya
Dostum bana kalırsa tamamen haklısın yok bu oyunun hilesi bulunmuyor vs vs diyerek ücretler çok artıyor bu da türkiye gibi doların yüksek olduğu yerlerde alımı zorlaştırıyor. Eskiden hem her oyuna hile vardı hemde ya çok ucuzdu yada bedava kullanabiliyorduk. Aslında bunun sebebi güncel oyunların anticheat e önem vermesi olabilir daha zor hile kodlanıyor olabilir ama ne olursa olsun ben günlük hileye 300 TL vermek istemezdim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Anti hile sistemleri cok gelisti cogu oyunda hile acmanin yine bi yolunu bulurlar ama

Üye
2 HİZMET YILI
Çokta iyi birşey değil fakat, artık sıkıldım insanlara oyunları dar etmek istediğim için hile kullanıyorum