Hile satanların büyük bir kısmının dolandırıcı olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Uzun zamandır sağda solda görüyorum: Herkes kesinlikle en undetected hileyi kendisinin sattığını iddia ediyor. Birkaç sene evvel böyle bir piyasa yoktu. Ne oldu da bu kadar developer piyasaya akın etti? 2018'e kadar -yanlış hatırlamıyorsam- yani Memory Hackers kurulana dek Türkiye'de hile sektörü Hileevreni, Thefrm gibi sitelerin tekelindeydi. Onlar da zaten açık açık reseller satışı yapıyorlardı, biri de bir şey demiyordu. Memory Hackers ile beraber bence yeni bir sektör doğdu.

Zaten ardından birkaç site daha türedi. Üstüne üstlük pazar alanı da açıldı ve dolandırıcılara gün doğdu. En büyük kaynakları bence UC çünkü senelerdir bu işin önderi onlar. Ayrıca çoğu proje zaten açık kaynak kodlu paylaşılıyor. Bizim şark kurnazları da onca emeği copy-paste alıp 2 günde ban yediren hilelerini ya da çalışmayan Spooferlerini (!) en undetected hile diyerek pazarlıyorlar. Bugün kafayı takıp öğrenmeye başlasan kütüphanesi, temeli, ince işleri derken piyasaya girmen aşağı yukarı 5 yılını alır.

Sağdan soldan Source alıp hile diye satmak nedir? Reseller olanlara bir şey demiyorum, diyemem de. İsim yapmış yerlerden alıp satıyorlarsa helal olsun. Bizzat buradan ve başka yerlerden hile aldım, inceleme fırsatım da oldu. Hepsi istisnasız UC'den çalıntı. Bahaneleri de şu: Source kullanıyorum ama driveri ben kodladım. Sormazlar mı insana, driver kodlayacak kadar yeteneklisin de bir arayüz mü zor geldi diye? Soruyorum, çirkefleşiyorlar. Demem o ki her undetected hile satıyorum diyene tuzlukla koşmayın. Şu an herkes developer :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dc üzerindne iletişime geçip artık karşılıklı güven alıp devam etmek en iyisi. Diğer türlü kimse kimseye güvenemez sanal alemde haklısın bu konuda.

Üye
2 HİZMET YILI
Dc üzerindne iletişime geçip artık karşılıklı güven alıp devam etmek en iyisi. Diğer türlü kimse kimseye güvenemez sanal alemde haklısın bu konuda.
Bilgisi olamayanlar için dc'den güven almak sakıncalı bence. Sonuçta hazır source'lerde çalışır bir yere kadar ama illaki patlar. Alıcı ban yediğinde alacağı cevap "rage kullanmışsındır" olur, ekranda paylaşsa videoda paylaşsa hile çalıntıysa ve tespit edilmişse birkaç gün içinde banını yer oturur kullanan kişi. Bence güven için açılan her trade konusu detaylı bi şekilde incelenmeli zaten biraz irdelenirse özgün mü yoksa alıntımı olduğu anlaşılır.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dediğin çok doğru sitede çok fazla dolandırıcı var

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
undetected yazısını görünce zaten insanın pek bi inanası gelmiyo her hilede ban yer mesele bunu öngörmektir en küçük güncelemede bile hile serverınını kapatıp kontrol yapıp hileyi test etmektir admin gerekli kontroleri yaptığı sürece bir sıkıntı olmaz ama dediğim gibi undetected diye birşey yoktur raporlada banlanabilirsin

8x8

Üye
2 HİZMET YILI
türklerden hile satın almak mı :D kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
reis dolandırıcılar çok ama güvenli sitelerden alabilirsin geri iade vesaire olan sitelerden

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hile satan birinin dolandırması gayet normal. En mantıklısı dc üzerinden iletişim sağlayıp hileyi satın almak.

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
gün gectikce telegram gibi sayfalarda hile satarnlar pubg gibi fps oyunlarında buyuk bir dolandırıclık başladı cidden güvenmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...