Çözüldü Hile Silinmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar acil yardım acil yardım loaderı silemiyorum ve silmeye çalıştığımda da admin yetkisi istiyor ama ben zaten adminim lütfen yardım edin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Görev yöneticisinde arka planda loader çalışıyorsa silemezsin ctrl+delete yapıp görev yöneticisini açın işlemler sekmesinden loaderi bulun ve işlemi sonlandırın.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ya bilgisayara reset at sonra silmeye çalış yada antivirüs programını aç zaten hemen silinir

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Yükleyici görev yöneticisinde arka planda çalışıyorsa, ctrl + delete komutunu kullanarak ve görev yöneticisini açarak silemez, yükleyiciyi işlemler sekmesinden bulup işlemi sonlandıramazsınız.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sağ tık yapıp görev yöneticisinden kapatıp öyle kapatmayı dene olmadıysa pc yi restart çek tekrar dene büyük bi ihtimal kalkabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Antivirüsü açın daha sonrasında ise görev yöneticisinden hile ile ilgili çalışan programları sonlandırın ve silmeyi deneyin

Üye
5 HİZMET YILI
Kanka silmek için bazı programlar var, bilgisayarımda bir şeyi nasıl tamamen silerim diye arat, dünya kadar program var dikkatli yükle hile bulaşmasın veya en basiti ESET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...