İlk öncelikle bilmen gereken şey "Yazılımcı olmak istiyorum" dedikten sonra -Hile,-Trojan vb. yapmak istiyorum diye bir kalıp eklemen çok yanlış.
Bu mecraya bunları bilerek giremezsin. Yazılımcı olmak istiyorsan yapman gereken adımların en başında "LEGAL" kavramının ötesine geçmemek olmalı.
İllegal hiçbir yolun çıkışı olmaz unutma.
Bunun dışında ilk öncelikle programlama dili öğrenmeden, öğrenmen gereken bazı kaynak ve temeller var.
Bunlar nelerdir?
Etik Hackerlık, İleri düzey Linux kullanımı, SQL-CVF; Zenmap, beef, veil vb. programların temellerini öğrendikten sonra bazı şeyler rayına oturduğunda programlama dilleri öğrenilmeye başlanır.
Programlama dillerine başlamak kolay iş değildir, sıfırdan oturup ben bir dil öğreneceğim diyemezsin. Bunun için bir plana ve yönergeye ihtiyacın var.
Başlayabileceğin temel ve kavramsal olan en iyi dil "Python" olacaktır.
Bunun dışında tekrar belirtmek istiyorum... "Yaşın gereği illegal'e olan hayranlığın ve dizi/film sektöründe görüp özendiğin şeyleri unut"
Gerçek yazılım bunların çok uzağında. Sen iyi bir öğrenci ol ve doğru yoldan asla şaşma. Hile yazmak, trojan oluşturmak için yazılım bilmene gerek yok. Copy/Paste tekniği ile de yapabilirsin bunları lakin bizlerin dilinde Lamer'den başka bir şey olamazsın.
Bu söylediklerimi unutma, yem olmadan avcıyı göremezsin ve sessiz olmazsan asla duyamazsın. Şimdi iyi forumlar diliyorum sana.