Hile yapmak için hangi yazılım dilleri bilinmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Şimdi chatpt kullanarak anticheat oyunları hile yapcam vali ve lol gibi oyunlara hangi program ve hangi yazılım dil kullanma gerekiyor

Uyarı

Bu hile YouTube kanalında sadece chatpt hile yaptırmak içindir yaptım hile sadece denemek için kulllancam hangi bir indirme ve satmak amaçlı değildir sadece böyle bir şey yapmak mümkün dur onu test etmek istiyorum

Önemli

Yukarı belirttiğim gibi hile sadece denemek için kulllancam sonra hile komple silcem

Yanıtlarını bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Chatgpt'ye anticheatli oyunlarda hile yaptıramazsın

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
C/c++ dilleri ile başlangıç seviyesinden başlayarak bu yolda adım atabilirsin yapay zekalara biraz sosyal mühendislik becerini aktarırsan kodlarındaki hataları çözdürebilirsin iyi çalışmalar

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bazı arkadaşlar örneğin cs için microsoft visual studıo ile hazır hileleri alıp kendine göre düzenliyor ve bunu ticarete döküyor. umarım bu tür öneriler harici c/c++ basit temelli başlarsanız zamanla yapabilirsiniz pyhton da işe yarayabilir

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Şuan güncel olarak c+ c++ dillerinde ürünler çıkartabilirsin daha basic bir şey arıyorsan python üzerinden de yapabilirsin chatgpt nin yapabileceğini zannetmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam c ve c++ ile basic temel şeyleri yapabilirsin. zamanla zaten geliştirir büyütürsün rahatça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...