Hile ve Rank İlişkisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Bugün forumda gezerken bazı konular gördüm.
Bu konulardan birinde Wolftü hilesinin Onaylı Üye rankına düşürülmesi istenmiş fakat neden olanaksız gelin bakalım.
Screenshot_20210219-134323_Chrome.jpg
İlk olarak EAC yüzünden ne kadar çok kişi kullanırsa o kadar hızlı fix yer bu hem yönetimi meşgul eder hem üyelerin hoşuna gitmez. Hileyi kullanamadıktan sonra rankınızın bir önemi yok sanırsam.

İkinci olarak hileler ücretsiz sunuluyor tabi üye gruplarına göre kategorilendiriliyor. Buradaki durum karşılıklı olarak bir kazan kazan ilişkisi hem site kendisine ait verimli ve yararlı bir topluluk kuruyor hem bu topluluk sitenin sunduğu hilelerden ücretsiz olarak yararlanıyor.

Son olarak yöneticilerimiz gerektiği gibi üye ranklarını ve erişebildikleri hileleri bence gayet güzel kategorilemiştir. Herkes için adaletlidir.

Üye Grupları ve Özellikleri Konusu TIKLA GİT

⚝⚝⚝ ♏︎ ℰ Ⓞ ⚝⚝⚝
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Gerkli Olan bilginin hepsini demiş akıldaki sorular kalktı teşşekkürşer:panlove:

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bu konuya nokta koyacak bir başlık olmuş teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sonunda açıklık getirmişsiniz forumda üye gurubu konu görmekten gına geldi :shrugg:

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Aynen öyle ne kadar çok kişi kullanırsa o kadar çabuk tespit edilir böyle iyidir

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bana kalırsa güzel bir konu açmışsınız teşekkürler o kadar haklısınız ki üstüne birde herkes kullanırsa çok çabuk belli olur ve fix yer

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
tam olarak düşüncelerimi yansıtmışsın hocam rank sistemi gayet uygun bencede

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler, umarım yönetici ekibi sinirlenip bi anda şak diye süper üye + yapmazlar hileyi, zaten wolftü hilesi için bu kadar emek harcıyorum, yeni üye olmuş arkadaşlar emeğimle oynarlarsa çok üzülürüm

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hile hemen fix yer açılırsa onaylılara ben de onaylı üyeyim fakat itiraz ım yok çünkü doğru bu konu

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çok yararlı ve açıklayıcı bir konu olmuş umarım bu konu hakkında kafasında soru olanların tüm sorularına cevap olmuştur elinize emeğinize sağlık hocam.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
is the most correct this forum is unique and you have to take care of it. It is the way they know the page and its community as long as they respect the rules. I love it for its tricks for the apollo and the information that they give us every day.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aynen öyle yeni gelenlerin takıldıgı bir şeydi bu umarım daha fazla konuşulmaz bu konu

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Herkes kullanırsa zaten bi anlamı kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...