Hile yapmak için nasıl başlamak gerekir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar; Script, Bypass vs. Yapmak istiyorum ancak hangi konudan başlayacağımı bilmiyorum. Başlangıç olarak nasıl başlayabilirim ve bu sürece takriben daha başka neler öğrenebilirim fikirlerinizi yazabilir misiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yazılımla ilgili bişey bilmiyorsan kendin yapman çok zor ve uzun zaman alır

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kendin yapman çok zor. Ama yazıolım biliyorsan yakalanma riskini düşürürsün ama zamannı çok yer

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
eğerki yazılım dersi felan almadıysan gerçekten çok zordur yazılım gerektiren birşey

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
eğerki yazılım dersi felan almadıysan gerçekten çok zordur yazılım gerektiren birşey
Zor olabilir ancak ben nasıl başlanacağını sordum sizler çok zor diyorsunuz. İyi olan şeyler kolay değildir ama hile yapma konusunda fikir sahibi olan insanlar hangi yazılım diliyle başlanılıp geri kalan süreçte neler yapmam gerektiğini söylüyor zaten. Sadece zor demekle eğitici bilgi verilmiyor ancak mesaj kasılır başka artısı yok.

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ilk olarak kodlama öğren daha sonra cheat engıne ile temel oyunlarda assoult cube gibi mermi hilesi vb gibi denemeler yap ve bunu koda dök. 0 dan baslaman icin önerim bu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bir temele başla knka hile için hangi diller filan kullanılıyor araştır iyice

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
C++ -> CheatEngine -> Bu ikisini ogrendikden sonra offsetleri ve pointerleri koda dokerek hile kodlamaya calis -> temel hile kavramlarini ogren hook vs -> WINAPI fonksiyonlarindan isine en cok yariyacak olanlari ogren RPM WPM VirtualAlloc vs -> Assembly ogren -> IDA ve ReClass gibi toollari kullanarak reverse yapmaya calis.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
öncelik yazılım dostum yazılımı bilirsen bi noktaya kadar gidebilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yazılımdan anlamıyorsan bence çok zor ama yine de araştırman gerek örneğin deteced undeteced gibi bir ton yazılım kodlarıyla ilgili muhabbet var bildiğim kadarıyla bende çok anlşamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
PHP ya da Python yeni başlayanlar için uygun. Ancak hile yapmak için çok fazla yazılım bilmen gerekir. Bu da ileri seviye yazılım dersi olmadan yapmak cok zor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ilk olarak yazılım dileri öğrenmem lazım güzelce öğrenirsen kendi hileni yapar oynarsın hatta satabilirsinde

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hile yazmak için çoğunlukla C, C++ kullanılır. mühendisliği tersine çevirmeyi ve oldukça zor olan hafızayı atlamayı öğrenmeniz gerekiyor. kodlamada çok iyi bir tutuşa ihtiyacınız var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yani yazılım bilmiyosan bastan yazılm öğrendir odur budur derken çok zaman alır ama illa yapıcam diyorsan bir sürü eğitimi var ücretli ve ücretsiz olmak üzere onlardan yararlanabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
Maalesef seninle aynı merakı yaşıyorum. Kendi araştırmalarımla Youtube de çok fazla videoya karşılaşamadım (Lol üzerinden araştırdığımdan) C# bilmek görünene göre yetiyor, başka programlar kullananlar olsa da genel olarak C# kullanıyorlarmış. Sanırım tek tavsiyem C# üzerine videolar araştırman.

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
C, C++ programları genelde oyun hileleri tasarlanırken kullanılır. Bu programları öğrenmek ile başlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hile yapmayı değil yazılımı ğren bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...