para cezalarında bildiğim kadarıyla hapis yokMaddi ve manevi olarak ayrı ayrı tazminat davası ödeyebileceğim bir rakam değil ama hapse girmekten iyidir çalışıp ödeyecem mecbur.
Reis merak ettim kaç tl yedin?Merhaba arkadaşlar
Hile yapmak suç mu ve hile kullanmanın cezası var mı diye soranlar için bilgilendirme amaçlı böyle bir konu açıyorum.
Daha önce wolftü oyunun da mete tevet haberlerini görmüşsünüzdür ben bunların yalan olduğuna inanıyordum ta ki başıma gelene kadar.
PointBlank oyununa hile yapmaktan ötürü bende dava yedim arkadaşlar ve kullanan bir çok kişi de yiyor. Bilgilendirme amaçlı bu konuyu açıyorum dikkat edin beni bulamazlar ben vpn kullanıyorum demeyin her türlü celp kağıdı adresiniz de ki posta kutusuna geliyor.
Olur da siz de benim gibi dava yerseniz uzlaşmaya çalışın ama uzlaşmaya pek yanaşmazlar. Ve dava sonucun da eğer siciliniz temizse para cezası oluyor ödeyemezseniz de zor ihtimal olsa da yaşınız 18 den büyükse eğer hapis cezasına dönüyor.
Siciliniz kirli ise eğer direkt hapis + para cezası.
Allah'tan benim sicil temiz para cezası ile kurtuldum ve hileye tövbe ettim.
Hile kullanırken artık bir kez daha düşünün özellikle türk oyunlar da. Benim başım yandı sizin yanmasın.