Hile Yapmak Suç mu ? Dava Yermiyim ? Tüm Cevaplar Konuda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kullanıcı olduğun sürece yemezsin dağıtan sen değilsin sonuçta

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben kullanmadım benim hesabıma girmişler kullanmışlar der çıkarım işin içinden celp kağıdı gelirsede hard diski yok ederim falan filan nasıl kanıtlıcaklar benim oynadığımı :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar
Hile yapmak suç mu ve hile kullanmanın cezası var mı diye soranlar için bilgilendirme amaçlı böyle bir konu açıyorum.
Daha önce wolftü oyunun da mete tevet haberlerini görmüşsünüzdür ben bunların yalan olduğuna inanıyordum ta ki başıma gelene kadar.

PointBlank oyununa hile yapmaktan ötürü bende dava yedim arkadaşlar ve kullanan bir çok kişi de yiyor. Bilgilendirme amaçlı bu konuyu açıyorum dikkat edin beni bulamazlar ben vpn kullanıyorum demeyin her türlü celp kağıdı adresiniz de ki posta kutusuna geliyor.

Olur da siz de benim gibi dava yerseniz uzlaşmaya çalışın ama uzlaşmaya pek yanaşmazlar. Ve dava sonucun da eğer siciliniz temizse para cezası oluyor ödeyemezseniz de zor ihtimal olsa da yaşınız 18 den büyükse eğer hapis cezasına dönüyor.
Siciliniz kirli ise eğer direkt hapis + para cezası.
Allah'tan benim sicil temiz para cezası ile kurtuldum ve hileye tövbe ettim.

Hile kullanırken artık bir kez daha düşünün özellikle türk oyunlar da. Benim başım yandı sizin yanmasın.
Reis merak ettim kaç tl yedin?

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
öyle şey mi olur dostum ya. hiç bişey olmaz. Adam doğruyorlar hapse girmiyolar hile kullandın dıye hapismi yatcaksın .D

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bu olaya şöyle bakabilirsiniz, örneğin LoL hilesini ele alalım. Sadece bu sitede bile o kadar fazla kullanan insan var ki, yapımcı hangi birine dava açsın. Bu tıpkı çocukları korkutmak için "şunu yapma, yoksa öcü seni bulur" gibi birşey. Yani aslında var evet ama icraat yok, 1000'de bir oluyor. Kaldı ki bazı oyun kurucuları bizzat kendileri hile üretip satışını yaptılar, en basit ve bilinen örneği KnightOnline zaten. Yorumlarda bazı arkadaşlar, hileyi yapanlar ceza yer demiş, bu konuda haklılar. Yanılmıyorsam 2008 yılından beri ücretli hileleri kullanıyorum, kullanırken bir çok arkadaş edindim. Kendi çevremde veya edindiğim arkadaşlarımın çevresinde böyle bir olay gerçekleşmedi, şehir efsanesi gibi bişey. Ha bu, böyle bir şey yok demek değil ama biz görmedik.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Herhangi bir oyunda hile kullandığın için seni dava edebilirler ama binlerce insan varken kimse dava açmakla uğraşmaz. Anca hileyi yazan kişi falan olman lazım yoksa adamlar banlar geçer umurlarında olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
şu ana kadar hile kullanıp davalık olan hiçkimseyi görmedim bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama hile geliştiriciysen aynı şeyi söyleyemiyrbilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aslında bu konuyu şu hale getirmek gerek nasıl bi hile kullandığıma göre nasıl ceza yerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...