biraz daha aciklarmisin ofset bulursak nasil hallolur?Ayni durum bendede var ama ofset bulursak olur gersey ofsete bağlı
bendeki durum o degil cheat enginenin kendi icinde kutucuk var ona basinca deger sabitleniyor oyle olunca sekmemesi gerek ama sekiyor durum buOfset valuenin ek yaziliyo kenarina sabitliyor pointeri biraz araştır bulursun bende ofset bulmayi bilmiyodum sabit durmuyor diye point sildim tekrar yüklüyom
tamam anladim hocam bu konuda kendimi gelistirmek istiyorum ne yapmami onerirsinDostum biraz düşün bulduğun pointerler durmadan deyişiyo o oyunda sadece duvardan girme felan bulursun
biraz daha aciklarmisin offset bulursam onlari vb.net gibi birseyle kodlamam gerekiyor galiba ? izledigim videolar genelde wolftü icin adam c.enin icindeki sabitleme kutucuguna tik koyuyor oluyor ama ben point blank icin yapiyorum tik koyunca sabitlenmiyor degerArkadaşın bahsettiği gibi offsetlerini bulursan sorunun çözülecektir.
hocam c.e de pointer scan yapdigimda yaklasik bin den fazla sonuc cikdi 50 60 tanesin denedim hicbiri olmadi hepsini teker tekermi denemem gerekicek ? veya anlama yonetmi varmi hangisi dogruCheat engine ile bulduğun pointerleri daha sonra vb.net gibi yazılım dilleri ile projeye dönüştürebilirsin. hile kodlama ile ilgili videolar izlemeni öneririm.Youtube kanalımda bir tane kodlama videosu bulunmaktaydıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu tür durumlarda tazeleme yapman gerek örnek veriyorum mermi hilesi yapacaksın,50 Mermin var 2 sıkıyorsun ve kalan mermiyi taratıyorsun,ve 60 sonuç çıktı bu sonuçları azaltmak için işlerimi bir kaç kez tekrarlaman gerekebiliyorhocam c.e de pointer scan yapdigimda yaklasik bin den fazla sonuc cikdi 50 60 tanesin denedim hicbiri olmadi hepsini teker tekermi denemem gerekicek ? veya anlama yonetmi varmi hangisi dogru
Bu tür durumlarda tazeleme yapman gerek örnek veriyorum mermi hilesi yapacaksın,50 Mermin var 2 sıkıyorsun ve kalan mermiyi taratıyorsun,ve 60 sonuç çıktı bu sonuçları azaltmak için işlerimi bir kaç kez tekrarlaman gerekebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?