Hile Yazma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Şuan Amatör Şekilde c# biliyorum. Bana para karşılığında veya ücretsiz hem c# dilimi geliştirecek ve hile yazmayı öğretecek birini arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
C# ile zulu hilesi yapmak mümkün mü? Zulu hilesi geliştirmek istiyorum.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
O zaman CS:GO veya Pubg mobile için c# ile hile yazmayı öğretebilecek var mı? Maddi durumum yerinde. Hile geliştirdikten sonra hile için site açıp satış bile yapabiliriz. Tabi iyi bir coderla ortak olursam

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
O zaman CS:GO veya Pubg mobile için c# ile hile yazmayı öğretebilecek var mı? Maddi durumum yerinde. Hile geliştirdikten sonra hile için site açıp satış bile yapabiliriz. Tabi iyi bir coderla ortak olursam
memoryhackers.org in ve Dword Team 'ın bazı değişmez kuralları vardır bildiğiniz gibi. Bunların en önemlisi parayla hile satışı yapılmamasıdır.
Hile Satmıyoruz Sattırmıyoruz Konu Linki

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Tamam sadece c# dilimi geliştirecek ve hile yazmada profesyonel olmamı sağlayacak biri var mı? Bu arada şu satırda bir hata var çözemedim.
Ekran Alıntısı.PNG

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ücretli ücretsiz istiyorsan, Udemy'den Al?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Parasız Ücretsiz Yardımcı Olurum Özelden Yaz Discord Atayım :)

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Ben udemy zaten aktif olarak kurs alıyorum ama birebir konuşarak öğrenmek istiyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Forumda C# Hakkında hile kodlamayla alakalı konular var diye biliyorum eğer yoksa forumdakiler yardım edebilirler .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...