Hile yazmak için neleri öğrenmem gerekli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba dostlar C++ öğrenmek istiyorum hem toolar yazmak olsun hemde kendi hilemi oluşturmak olsun, aslında Pythonu biliyorum o yüzden kolay geleceğini düşünüyorum şimdi gelelim sadete.
Udemyden
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu kursu satın alacağım, burda herşeyi öğretiyor bu kursu bitirdikten sonra başka neler yapmam gerekicek online oyunlarda hile yazmak olsun v.b başka ne öğrenmem gerek bu yetermi? bilgili kişilerin yorumlarını almak isiyorum.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bunlar temel şeyler online oyunlar için çeşitli videolar bulunmakta tonlarca örnek var videosunu çeken c++ kütüphane bazlı oldugu için kullandığın kütüphaneye göre şekilleniyor nete yazarsan esp tutorial vs çıkar zaten kullanacağın şeyler belli imgui, directx sdk duruma göre open gl vs vs gidebilirsin takıldığın soru olursa bana özelden ulaş bildiğim kadarıyla yardım edeyim

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Oyundaki offsetleri v.s nasıl alındığını a.c nasıl kırıldığını öğrenmen gerekiyor yani tecrübe olmadan bir çok şeyi yapamazsın :(

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Oyundaki offsetleri v.s nasıl alındığını a.c nasıl kırıldığını öğrenmen gerekiyor yani tecrübe olmadan bir çok şeyi yapamazsın :(
herşey deneyip tecrübe kazanılarak oluyor pes etmemek lazım ben çok saçma nedenlerden 2 3 gün uğraştığımı biliyorum :D

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
seçtiği oyunlara bağlı çok farklılık gösterebiliyor. offsetleri alabiliyor bazılarında kolayca ama işleyince çalışmıyor gibi sıkılmadan yapınca gerçekten güzel işler çııkabiliyor

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk benim çok sevdigim biri var herzaman derki 5 sende sonra esp yapabilirsin :D C++ bilmeyle hile felan yapılmıyor haberin olsun
çok şey öğrenmen lazım :(

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
knk benim çok sevdigim biri var herzaman derki 5 sende sonra esp yapabilirsin :D C++ bilmeyle hile felan yapılmıyor haberin olsun
çok şey öğrenmen lazım :(
demi demi yani zaten artık her hafta farklı korumalar getiriyorlar onları kırmak dahada zorlasıyor

Üye
4 HİZMET YILI
bunlar temel şeyler online oyunlar için çeşitli videolar bulunmakta tonlarca örnek var videosunu çeken c++ kütüphane bazlı oldugu için kullandığın kütüphaneye göre şekilleniyor nete yazarsan esp tutorial vs çıkar zaten kullanacağın şeyler belli imgui, directx sdk duruma göre open gl vs vs gidebilirsin takıldığın soru olursa bana özelden ulaş bildiğim kadarıyla yardım edeyim
Tamamdır hocam attığım kurs hakkında ne düşünüyorsunuz? inceleyip yorum yaparmısınız ona göre o kursu alacağım ipin ucundan tutacağım :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
NekoChan C/C++ Game Developer bunun yanı sıra ingilizce ogrenmelisin

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile yazmak deil kodlama bilmen lazım oyun tanımak lazım her oyun belli bi güvenlik sistemi var hiç kolay bişey deil

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kral hiç bilmeyen biri bunu alsa ogrenirmi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öğrenemez zor

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
İlk önce ingilizce > c++ > python

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
forumda egitici hile yapma dersleri vardı diye hatırlıyorum cs için en azından

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Metin2 de hile yazabilmek için sıfırdan ne kadar sürede öğrenilir?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile yazılmaz kodlanılır hile yapmak istiyosanız mevcut hileler var zaten

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hile kodlamanda yardımcı olacak siteler var ama paylaşmam reklam olabilir ö.m den yaz istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...