Hile yazmak için neleri öğrenmem gerekli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
neyden basla sunu yap bunu yap demiyim ama kesinlikle pes etme cok zorluk cikicak cok hatayla ugrasicaksin arastirmayi ogrenmelisin

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Birincisi her oyunun kod yapısı kendi içerisinde tamamen farklıdır. Aynı şekilde her oyunun kendi içerisinde birbirinden farklı açıkları vardır.
Hile yapmak için sadece C dilini bilmek kesinlikle yetmez. Senin oyunun dosyalarını inceleyip açıkları bulabilecek seviyede olman gerekir.
Hiç de öyle kolay bir iş değil, online oyunlar sürekli güncelleme alır, bugün çalışan hile 2 hafta sonra çalışmayabilir ve kesinlikle her oyunda hile kullanamazsın. Hile dediğin şey genelde antivirüsler tarafından da kolayca algılanır, antivirüs sistemleri ile birlikte çalıştırabilmen için Crypter kodlaya da biliyor olman gerekir, başkalarına ulaştıramazsın aksi taktirde.
Kulağa hoş geliyor da uygulama aşaması o kadar hoş değil.
Var mı Dota2'de kullanılabilen bir hile? O kadar kolay olsa 50 tane hile çıkardı değil mi?

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
sağlam güvenilir hileleri c++ daha az güvenilir klasik hileleri python c# ile kodlaya bilirsin tabi oynadığın oyunun anti cheatini bypasslamak için undetected bi ce ye ihtiyacın var ve ce bilgiside çok önemli pointer offset ve yapacağın diğer hileleri oyuna göre ya scan bölümünden taratıp bulacaksın ya da memory wiew den

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
önce hangi dili kullanıcağını belirlemelisin daha sonra biraz ingilizce ki nedeni ingilizce forumlarda vb. bu tarz işlerin nasıl yapılacağını anlatan videolar bulunmakta. Araştırma yeteneğini geliştirirsen gitgide öğrenir ileride tamamen kendin yazabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İngilizceyi orta seviyede bilen birisi zorlanirmi

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aga herşeyden önce ingilizceyi ögren ne kadar bilsende ingilizcen olmasa sorun çıkıyor her türlü

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
c++ oncelık vermek lazım yol uzun en az bı 2 3 yıl sabretmeden kodlama yapmak lazım

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
online oyunlara hile yazamazsın diye bir şey söz konusu değil yazarsın ama bilgiye ihtiyacın var. bir iki günde olacak iş değil öncelikle bir forum sitesi vardı kernel dll yayınlayan c# içindi sanırım şimdi hatırlamıyorum o sitede wolftü anti cheat engelleme kodları falanda paylaşılıyordu o tür bir foruma girip bilgi edinmen lazım wolftü gibi anti cheati dandik sistemleri aştıktan sonra biraz kendini geliştirirsin sonra pubg mobil anti cheatine göz dik öyle devam et öğrene öğrene kolay kolay bilgi bulamazsın baya araştırman lazım kodları yayınlayan siteleri, youtubedede araştır memory hack şeklinde öyle böyle öğrenirsin
Bütün dillerde hile yazabilirsin her dil memory yani bellekteki veriyi okuma ve yazmaya izin veriyor bildiğim kadarıyla sen önce istersen bir dili biraz öğren diğer dillere geçişin kolay olsun sürekli yeni kütüphaneleri kullanmayı öğren.

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aga assembly cok onemli bu hile konularinda

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
C++ yada C# öğrenmen yeterli olmayacak bir konu açtım onaylandığında okursan yardımcı olucaktır.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
reis yotubede at0m diye bir arkadaş var onun videolarından da faydalana bilirsin kompile oyun yazılımları hakkında bilgi veriyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
linki bu

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İnternette yazılmış exploit kodlarının çoğu bu iki dilde. Birçok işletim sistemi C ile veya C tabanlı bir dil olan C++ ile yazılmış. Hem internetteki örnekleri anlamak, hem de işletim sistemlerini daha iyi kavrayabilmek için bu iki dil, öğrenilmeli.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İnternette yazılmış exploit kodlarının çoğu bu iki dilde. Birçok işletim sistemi C ile veya C tabanlı bir dil olan C++ ile yazılmış. Hem internetteki örnekleri anlamak, hem de işletim sistemlerini daha iyi kavrayabilmek için bu iki dil, öğrenilmeli.
Aynen hile kodlansa bile kullanımı oyun uygun olmasi lazim bazi hileler var guvenliği geçemiyo steam pubg gibi yazilimi guclu oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bunlar temel şeyler online oyunlar için çeşitli videolar bulunmakta tonlarca örnek var videosunu çeken c++ kütüphane bazlı oldugu için kullandığın kütüphaneye göre şekilleniyor nete yazarsan esp tutorial vs çıkar zaten kullanacağın şeyler belli imgui, directx sdk duruma göre open gl vs vs gidebilirsin takıldığın soru olursa bana özelden ulaş bildiğim kadarıyla yardım edeyim
bende udemyden kurslar aldim temel seyleri ögrendikten sonra birbirimize yardim ede ede geliselim tabi burda gelisecek olan kisiler biz yeni baslayanlar olucak ama ::)

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Başlıca ingilizcen olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...