Merhaba,Proglama için temel bilgilerim azda olsa var ve bir yerden başlamak istiyorum amacım hile kodları kodları yazmak.Hangi dili öğrenerek başlamalıyım?Süreç nasıl işler.Tecrübeli ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? özel koçluk yapabilicek var mı ücretiyle birlikte?
merhaba , öncelikle bu arkadaş gibi hiç bir bilgisi olmadan yorum yapan insanlardan uzak duracaksın , başlaman gereken dil c familyası önerim c++ .
c dilinin amacı memory işlemleridir bu işin atasıdır , aynı zamanda asm bilgini de ilerletmen gerekiyor oyun hileleri c++ ve asm ile birlikte çalışır .daha detaylı bilgi verebilmem için bana soru yöneltmen gerek.
merhaba , öncelikle bu arkadaş gibi hiç bir bilgisi olmadan yorum yapan insanlardan uzak duracaksın , başlaman gereken dil c familyası önerim c++ .
c dilinin amacı memory işlemleridir bu işin atasıdır , aynı zamanda asm bilgini de ilerletmen gerekiyor oyun hileleri c++ ve asm ile birlikte çalışır .daha detaylı bilgi verebilmem için bana soru yöneltmen gerek.
merhaba öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim size ulaşabiliceğim bir sosyal medya ve ya herhangi iletişim kurabiliceğim bir adres verebilir misiniz?
dostum bu işeri youtubetan izleyerek veya kendin öğrenmen çok zor birde bu işi 1 yılda yapayım gibi kafalara girme bilgili bir kurstan c dillerini öğrenmeye çalış
merhaba öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim size ulaşabiliceğim bir sosyal medya ve ya herhangi iletişim kurabiliceğim bir adres verebilir misiniz?
Hile yazmak etik ve yasal açıdan sıkıntılı bir konu, özellikle çevrimiçi oyunlar için. Ancak, eğer oyun güvenliği, anti-cheat sistemleri veya reverse engineering gibi konulara gerçekten meraklıysan, aşağıdaki alanlardan başlaman faydalı olabilir: