Çözüldü Hile yi Çekebilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
(Merhabalar ilk olarak hangi konuyu şeçeçeğimi bulamadığım için bunu şeçtim.)
Ben bu pubg mobile hilesinin nasıl yapıldığıyla ilgili videosunu çekmek istiyorum çekşem sıkıntı olurmu telif atarmısınız(Moderatör lere soruyorum) .Birde Link kısaltma olarak bu sitenin linkini koycam sıkıntı olurmu?

Çözüm
Ben bu pubg mobile hilesinin nasıl yapıldığıyla ilgili videosunu çekmek istiyorum çekşem sıkıntı olurmu telif atarmısınız(Moderatör lere soruyorum) .Birde Link kısaltma olarak bu sitenin linkini koycam sıkıntı olurmu?
moderator değilim ama benim hilem vs demezsen neden atılsın kullan çek videosunu bu siteyi tanıt burdan yükledim vs de olacağını sanmıyorum bunu demek bana düşmez ama şahsi fikrimi belirttim iyi günler dilerim
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
moderator değilim ama benim hilem vs demezsen neden atılsın kullan çek videosunu bu siteyi tanıt burdan yükledim vs de olacağını sanmıyorum bunu demek bana düşmez ama şahsi fikrimi belirttim iyi günler dilerim

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
zaten dediğin gibi bana ait fln demiycem sadece bir link kısaltma koyucam o link bu siteye gitcek birde nasıl indirildiğini fln göstercem.

Üye
6 HİZMET YILI
çek aga çek ben burdan hileyi indirdim, oyun ekranında açılıyor ama işlemiyor. Ne kimsenın yerini gösteriyor nede farklı bişey oluyor. Dc'de birilerine sorayım dedim burada hile ilgili konuşmak yasak dedi arkadaş. Biri dönüş yapabilirse, sevinirim.

Üye
6 HİZMET YILI
Genel forum kurallarında 11. maddedeye göre 11- Forumda kazanç sağlanan link kısaltma servislerinin kullanımı yasaktır (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu kurala dahil değildir ). böyle yazıyor dostum link kısaltma yapma konusunda ki durum bu ve benim fikrimce bir forum kurallar bölümünü oku bende yeniyim neyin ne olduğunu yeni öğreniyorum gördümde yazdım sanada yardımcı olsun diye iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...