Arkadaşlar öncelikle merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
Kullandıgım bi hile yüzünden wolftü hile paylasımları yapan sitelere giremiyorum bu siteye ulaşamıyor hatası veriyor bundan 2-3 sene öncesinde filanda hile programları yüzünden diger siteler bilerek engelleniyodu çözümü vardı ama aradan kac sene gectigi için bi türlü hatırlayamadım forumdada bulamadım illaki bilen bi arkadaş vardır burda yardımcı olursanız sevinirim.
Host dosyasıyla alakalı host editor tarzı programlar indirip host dosyanı değiştirip sitelere kolayca erişebilirsin. En azından ben böyle biliyorum yanlış biliyorsam mazur gör
ben bunu forumda bi yerde okumustum thefrm forumundan gelen bi eleman vardı oanlatmıstı o thefrm sitesini bende kullandım eger boyle sitelerden hile indirdiysen o indirdigin hilenin içinde host dosya değiştirici var yani senin hosts dosyana saldırı yaparak mesela memoryhackers sitesini o hosts dosyasında üstünü çiziyo girdiğin sitelerde yabancı kelimeler yada 5 saniye geri sayım varsa senin kesin otomatik hosts dosyan degişmiş dostum
hosts dost dosyanı değiştir dns ayarlarını kontrol et
nasıl bi hile kullanıyosun bilmiyorum ama truva atı cıkarsa pcyi unut kurtulamazsın
host dosyası içinde hangi site linkleri reklam linkleri varsa sadece onlara odaklı giriş izni verir sen host dosyanı değiştirsen sıkıntın kalmaz ondan sonra dns ayarını yap
biz dns ayarını host ayarını +18 siteler için bide vikipedi için kullanırdık vpnye gerek kalmazdı
ben bunu forumda bi yerde okumustum thefrm forumundan gelen bi eleman vardı oanlatmıstı o thefrm sitesini bende kullandım eger boyle sitelerden hile indirdiysen o indirdigin hilenin içinde host dosya değiştirici var yani senin hosts dosyana saldırı yaparak mesela memoryhackers sitesini o hosts dosyasında üstünü çiziyo girdiğin sitelerde yabancı kelimeler yada 5 saniye geri sayım varsa senin kesin otomatik hosts dosyan degişmiş dostum
hosts dost dosyanı değiştir dns ayarlarını kontrol et
ayrietten aklınızın ermediği siteler bu işi yapıyor açık söyleyeyim hepsi birbirini engelliyor ben hile kullanmıyorum benim için sorun yok ama şunu denemeyi unutmayın hile programlarını açtıktan sonra host dosyasını kontrol etmeyi.