Hile yüzünden sayfalara girememe sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Kullandıgım bi hile yüzünden wolftü hile paylasımları yapan sitelere giremiyorum bu siteye ulaşamıyor hatası veriyor bundan 2-3 sene öncesinde filanda hile programları yüzünden diger siteler bilerek engelleniyodu çözümü vardı ama aradan kac sene gectigi için bi türlü hatırlayamadım forumdada bulamadım illaki bilen bi arkadaş vardır burda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Host dosyasıyla alakalı host editor tarzı programlar indirip host dosyanı değiştirip sitelere kolayca erişebilirsin. En azından ben böyle biliyorum yanlış biliyorsam mazur gör :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ben bunu forumda bi yerde okumustum thefrm forumundan gelen bi eleman vardı oanlatmıstı o thefrm sitesini bende kullandım eger boyle sitelerden hile indirdiysen o indirdigin hilenin içinde host dosya değiştirici var yani senin hosts dosyana saldırı yaparak mesela memoryhackers sitesini o hosts dosyasında üstünü çiziyo girdiğin sitelerde yabancı kelimeler yada 5 saniye geri sayım varsa senin kesin otomatik hosts dosyan degişmiş dostum

hosts dost dosyanı değiştir dns ayarlarını kontrol et

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Dediğiniz gibi hosts dosyası değişmiş adamda nasıl bir kafa varsa link kısaltma sitelerini bile engellemiş :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dediğiniz gibi hosts dosyası değişmiş adamda nasıl bir kafa varsa link kısaltma sitelerini bile engellemiş :)
nasıl bi hile kullanıyosun bilmiyorum ama truva atı cıkarsa pcyi unut kurtulamazsın

host dosyası içinde hangi site linkleri reklam linkleri varsa sadece onlara odaklı giriş izni verir sen host dosyanı değiştirsen sıkıntın kalmaz ondan sonra dns ayarını yap

biz dns ayarını host ayarını +18 siteler için bide vikipedi için kullanırdık vpnye gerek kalmazdı:):):)

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ben bunu forumda bi yerde okumustum thefrm forumundan gelen bi eleman vardı oanlatmıstı o thefrm sitesini bende kullandım eger boyle sitelerden hile indirdiysen o indirdigin hilenin içinde host dosya değiştirici var yani senin hosts dosyana saldırı yaparak mesela memoryhackers sitesini o hosts dosyasında üstünü çiziyo girdiğin sitelerde yabancı kelimeler yada 5 saniye geri sayım varsa senin kesin otomatik hosts dosyan degişmiş dostum

hosts dost dosyanı değiştir dns ayarlarını kontrol et
ayrietten aklınızın ermediği siteler bu işi yapıyor açık söyleyeyim hepsi birbirini engelliyor ben hile kullanmıyorum benim için sorun yok ama şunu denemeyi unutmayın hile programlarını açtıktan sonra host dosyasını kontrol etmeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...