Onaylı Üye
beyler hileyi acıyorum ınserte basıyorum otomatıık acılıp kapanıyor ıstemesız oyun ıcındeyururken bırden acılıyor ne yapmam gerekıyor
numlock tuşlarından 0 a basıyor olabilirmisinbeyler hileyi acıyorum ınserte basıyorum otomatıık acılıp kapanıyor ıstemesız oyun ıcındeyururken bırden acılıyor ne yapmam gerekıyor
brom seckın hesap degıl zaten nolcak yaPc yi resetle kardeşim öyle dene olmazsa format yolu ile çözmeye çalış yada pencereli modda başlat öyle dene ama tavsiyem kullanma ban yersin yazık olur.
Onaylı üye olmadan açamassınbeyler hileyi acıyorum ınserte basıyorum otomatıık acılıp kapanıyor ıstemesız oyun ıcındeyururken bırden acılıyor ne yapmam gerekıyor
O zaman sıkıntı yok kardeşim ben main acc sandım aman diyim sakata gelme kurban olurum bi likeni alırım bu arada.brom seckın hesap degıl zaten nolcak ya
onaylı onaysız degıl brom acılıyor onceden kullanıyordum 1 2 gundur boyle olduOnaylı üye olmadan açamassın
Onaylı olup olmamasıyla bi alakası yok indirmiş adam zaten kullanıyorOnaylı üye olmadan açamassın
Bug falan yok kardeşim onaylı üye gerektirmiyor o hileBug sayesinde açılıyordur düzeltmişlerdir
Yararlanabilmemiz için lütfen çözümü danışmanlardan birinden yazınbeyler hileyi acıyorum ınserte basıyorum otomatıık acılıp kapanıyor ıstemesız oyun ıcındeyururken bırden acılıyor ne yapmam gerekıyor
bılmıyorum aga burda yenıyımYararlanabilmemiz için lütfen çözümü danışmanlardan birinden yazın
bro denemek ıcın baska hıle actım ondada aynısı oluyorİnstr tuşu farklı bir tuşla kombinasyon sağlanmış olabilir