- Yasaklandı
Banlı Üye
hocam eline sağlık seslendirmesi olsun görseli olsun baya eğlenceli film olsa izlerim 
ilk seferki güzeldi ama bu çok sarmadı yapmış olmak için yapılmış gibi geldi yinede eline sağlık❇❇
❇❇
❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇
Evet dostlar herkese selam
bu sefer kendi yapmış olduğum,hilecileri
anlatan bir editi paylaşmak istedim,
öylesine yaptığım bir çalışma oldu.
bu seferki ne biraz daha uğraş verdik
son mamul bu oldu
sizce nasıl olmuş
yorumlarınızı bekliyorum
kısım kısım 1 saatlik bir render içeriyor
geçişlerde saniye ayarlamak zor
olduğu için efektleri kısa tutuyorum
İlk giriş efektini pek oturtturamadım ,mili saniye farkla sahnesi çok hızlı geçiyor
iyi seyirler
❇❇
❇❇
❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇
hic birsey anlamadim kibizi anlatmış![]()
kk sen hilede kendi oyun ıp ni vs izliyorsun ya fake ıd kullanıyorsun admin de fake ıd ye ban atıyor ama sen yemiyorsun ve devam ediyorsun (benim anladığım olay bu)hic birsey anlamadim ki
ben buir sey anlamadin onceki videodanhocam eline sağlık seslendirmesi olsun görseli olsun baya eğlenceli film olsa izlerim![]()
Önerin için sağ ol dostum camtasia ya bakacağımDiğerleri gibi övmeyeceğim kardeşim seni, çünkü hiç olmamış.. eksiklerini göresin ki gelişebilesin dimi? Önce .exe videolarını izle fikir olsun, daha sonra YT ye memes sounds yaz, çıkan sesleri veya yeşil ekran efektlerini camtasia üzerinden istediğin videoya rahatlıkla gömebilirsin. Kurcala, daha sonra diyeceksin ki "harbiden lan ben ne yapıyormuşum"
a❇❇
❇❇
❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇
Evet dostlar herkese selam
bu sefer kendi yapmış olduğum,hilecileri
anlatan bir editi paylaşmak istedim,
öylesine yaptığım bir çalışma oldu.
bu seferki ne biraz daha uğraş verdik
son mamul bu oldu
sizce nasıl olmuş
yorumlarınızı bekliyorum
kısım kısım 1 saatlik bir render içeriyor
geçişlerde saniye ayarlamak zor
olduğu için efektleri kısa tutuyorum
İlk giriş efektini pek oturtturamadım ,mili saniye farkla sahnesi çok hızlı geçiyor
iyi seyirler
❇❇
❇❇
❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇❇
Uzun olması için çok iyi ekran kartı olması lazım dostum bu renderı bile yaparken pc yanacaktıGüzel edit , uzun yapın ya biraz![]()