Hileler dışında burayı faydalı buluyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Her anlamda faydalı sohbet tavsiye seviyeli tartışma ve bilgi paylaşmada burası 1 numaradır kardolar <3

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sadece hile kullanımı değil onun dışında hayat ile ilgili bilgi almak için bile faydalı bir forum bence burası. Siz nasıl düşünüyorsunuz? Bu özellikleri kullanıyor musunuz?
Emin ol hileler dışında bu forum çok işe yarıyor, mesela bu forumda hiç bilmediğin bir bilgi karşına çıkabiliyor ve bu bilgi senin çok işine yarıyor, yada sohbet etmek istersen insanlar seninle çok güzel bir şekilde dertleşiyor, yani hileler olsun yada olmasın bu site bir Efsane.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Evet kesınlıkle buluyorum ve buluyoruzda dostum sadece kek ustune degıl forum ınsanların farklı sorunlarını cozmektede var bu emektar site

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sadece hile kullanımı değil onun dışında hayat ile ilgili bilgi almak için bile faydalı bir forum bence burası. Siz nasıl düşünüyorsunuz? Bu özellikleri kullanıyor musunuz?
Bazı konularda gerçekten tecrübeli insanlardan bilgi edinebiliyoruz güzel bir forum

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bu forumda herkez birbirni elinden geldiğince yardımda bulunur ve dertleşir burası bizim kafa dağıtmaya geldiğimiz yerdir

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kesinlikle evet sohbet sosyaleşme için yardım için çok iyi bir yer seviyorum burayı

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kesinlikle bazen hile dışında postlar paylaşılıyor güzel oluyo okuyoz öğreniyoz

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
neden bulmayalım ki insanlar problemlerini anlatıyor çözenler oluyor sohbet muhabbet dahil gayet iyi

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
tabii ki buluyorum burası insanlarla dertleştiğim problemlerine çözüm bulduğum eğlendiğim güldüğüm ortam aynı zamanda istediğim herşeyi bulabiliyorum oyunlarla yaşadığım sıkıntıları burda insanlara söyleyebiliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hile dışında bayağı yardım öneri ve görüşler var ve bir forum üyesi herhangi bir sorunla karşılaştığında yardım konusu açınca bir çok kişi yardım ediyor ve sorun çözülüyor.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Aynen dediğiniz gibi bir forum olduğu için burası her türlü problemimizi burada çözebiliyoruz.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hileden farklı tüm konularda harika bir destek var kafama takılan her konuda yardım alıyorum harika bir sistem

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
İlk arayışım bir forum ortamıydı sohbet muhabbet o yüzden burayı tercih ettim zaten piyasada bu tip forumlar kalmadı artık hile konuları çok olsada bazen yararlı içerikler paylaşılıyor gerek kullanıcılar tarafından gerek yetkililer tarafından.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
evet kesinlikle faydalı oluyor yardımcı olunan bir çok konu oldu bana

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tabiki herkes çok arkadaş canlısı

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hileler dışındada faydalıdır muhtemelen ama genel teması forumun yazılım ve oyun hack olduğundan ağırlıklı olarak hile konusunda faydalıdır diye düşünüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Uzun süredir forumlarda takılmıyordum da burası on numara yer gibi duruyor ya

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet hocam burda dostluklar arkadaşlıklar kurabilirsiniz ayrıca her şeyinize çözüm bile bulabileceğiniz bir forum burası

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sohbet muhabbet sarıyor bence
Post automatically merged:

Sohbet muhabbet sarıyor bence

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
evet tabiki güzel muhabbetler dönüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...