Hileler hakkında bir öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba, bugün sizlere çok basit bir öneri vericem mh ekibi. Örnek olarak Pubg Lite hilesine yeni bir Update gelmiş ancak ne eklendiğini veya neyin hileden deaktif olduğunu bilmiyorum bunlar biryere yazılabilir...

Örn:=)
PUBG LITE HACK
ADDED = NO RECOIL - INSTANT HIT - MAGIC BULLET
REMOVED = AIMBOT - ESP NAME vb vb.

Not - Herhangi bir yerde yazıyorsa hiç görmedim videolar var dyorsanızda Örnek olarak Pubg Lite Hile videosu haylen eski hilede. (Biryerde yazıyorsa konuyu kapatabiilirsiniz rastlamadım)

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
bişey eklenmediği için pubg lite bişey yazılmadı.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Teşekkürler bence de haklıyım :)))))
Post automatically merged:

böyle boş konu açmak yerine konusunu okusanız zaten görürdünüz bir de teşekkür edip durmuşsun

al ben linkini atıyorum bak orada hile özellikleri diye bir kısım var if u dont know turkish use chrome translator and find "Hile Özellikleri" okey bro see ya
https://memoryhackers.org/konular/sbyte-pubg-lite-kabus-nightmare-lite-january-2021.98218/
dipnot : Nice GREEK Question
:D Boş yapmışsın biraz, diyorum ki hem daha ayrıntılı olur, hemde esp'i dahamı kullanışlı yapmışlar ya da hangi özelliği çıkarmışlar bunu blmek isterim.
Post automatically merged:

bişey eklenmediği için pubg lite bişey yazılmadı.
Sadece antiban'a falanmı update geldi yoksa hiçbirşey yapılmadan update mi yazıldı :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Boş öneriniz için teşekkürler. 5 yıldır hileler güncellenince eğer kayda değer bir değişiklik olduysa zaten konuda belirtiyor. Changelog olarak veriliyor. Konuda verilmediyse yorumda verilir zaten. Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...