hileler nasıl yakalanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
deneme amacı ile scripti açıp lolde botlara karşı bir maç girdim. hile aktifleşmedi fakat sorun bu değil. botlara karşı 30/0 falan oynadım(zaten en kolay moddaydı) ve hile çalışmamış ve kullanmamış olmama rağmen maç sonunda hesap ban yedi. aynı hileyi kullanmama rağmen ban yemediğim maçlar da var. neye göre fark ediliyor bu? kda iyiyse hile var diye kontrol ediliyor iyi değilse edilmiyor mu? bunu merak ettim bilen birisi bilgilendirebilir mi

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
hangi scripti açtın? lbreborn 1 maça ban atmaz windsharp 1-2 maça ban atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hileden hileye değişir eğer bir hileyi çok kişi kullanıyorsa banlanma ihtimalin yükselir zaten

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Loglardan direk oto banlanıyor el ile zahmet edip banlamazlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kullandığın hileye bağlı ve oyuna detected bir hile inject edersen eninde sonunda ban atar

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Loglardan direk oto banlanıyor el ile zahmet edip banlamazlar.
yok dediğim birisinin bakıp banlaması değil zaten, çok iyi kda olursa ve şikayet edilirse sistemin kontrol etmesi gibi düşünmüştüm. istisnasız her maçtaki her oyuncuyu kontrol etmek sisteme aşırı yük bindirir falan diye düşündüm ne biliyim

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
yok dediğim birisinin bakıp banlaması değil zaten, çok iyi kda olursa ve şikayet edilirse sistemin kontrol etmesi gibi düşünmüştüm. istisnasız her maçtaki her oyuncuyu kontrol etmek sisteme aşırı yük bindirir falan diye düşündüm ne biliyim
Benim 2 yıldır sc ile dia kastığım hesap hala ban yemedi her oyun rep aldığım halde.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
deneme amacı ile scripti açıp lolde botlara karşı bir maç girdim. hile aktifleşmedi fakat sorun bu değil. botlara karşı 30/0 falan oynadım(zaten en kolay moddaydı) ve hile çalışmamış ve kullanmamış olmama rağmen maç sonunda hesap ban yedi. aynı hileyi kullanmama rağmen ban yemediğim maçlar da var. neye göre fark ediliyor bu? kda iyiyse hile var diye kontrol ediliyor iyi değilse edilmiyor mu? bunu merak ettim bilen birisi bilgilendirebilir mi
skora göre ban atmaz çok şüpheli hareketler yaparsan report yersin ve kontrol edilir hareketlerin yani güzel bir hileyse böyle olur kötü bir hileyse direk banı yiyebilirsin

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
skora göre ban atmaz çok şüpheli hareketler yaparsan report yersin ve kontrol edilir hareketlerin yani güzel bir hileyse böyle olur kötü bir hileyse direk banı yiyebilirsin
hilesiz oynayışımda 3. taraf uygulama kullanıyorsun diyerek banladı şüpheli bir hareket olamaz!

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Rapor sistemi çalışsaydı feeder,küfürbaz,troll olur muydu oyunda ?
aşırı abartanlar alıyor sadece, ban yiyen arkadaşlarım var küfürden ama karşıma gelen ve sülaleme sövenler yeteri kadar aşırı sayılmıyor galiba... ban yemeleri için ille allaha sövmeleri gerekiyor sanırım ban sistemini pek anlamadım
Post automatically merged:

bende hiç maça girmeden ban yemiştim bi ara
wtf kdıfughfj hile açıkken lol açıp kapadın falan mı? hilenin çalışması için istemci değil league of legends.exe açıl olması gerekiyor ve o da maça girmek değil mi zaten? bana yabancı konular bunlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
riot un uygulamaları arkada çalışan 3. parti yazılım bululrsa ban atıyo diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...