Onaylı Üye
windsharp ama aktifleşmedi hatta konsolu da kapattım zaten çalışmıyor o anda diye ama ban yedi ondan soruyorum.hangi scripti açtın? lbreborn 1 maça ban atmaz windsharp 1-2 maça ban atıyor.
hileyi çalıştıra basmışsan injectlemiş sayılırsın script açılmasa bile.windsharp ama aktifleşmedi hatta konsolu da kapattım zaten çalışmıyor o anda diye ama ban yedi ondan soruyorum.
yani oynayışa göre bakmıyor da açılıp açılmadığına bakıyor sadece. anladımhileyi çalıştıra basmışsan injectlemiş sayılırsın script açılmasa bile.
yok dediğim birisinin bakıp banlaması değil zaten, çok iyi kda olursa ve şikayet edilirse sistemin kontrol etmesi gibi düşünmüştüm. istisnasız her maçtaki her oyuncuyu kontrol etmek sisteme aşırı yük bindirir falan diye düşündüm ne biliyimLoglardan direk oto banlanıyor el ile zahmet edip banlamazlar.
Benim 2 yıldır sc ile dia kastığım hesap hala ban yemedi her oyun rep aldığım halde.yok dediğim birisinin bakıp banlaması değil zaten, çok iyi kda olursa ve şikayet edilirse sistemin kontrol etmesi gibi düşünmüştüm. istisnasız her maçtaki her oyuncuyu kontrol etmek sisteme aşırı yük bindirir falan diye düşündüm ne biliyim
skora göre ban atmaz çok şüpheli hareketler yaparsan report yersin ve kontrol edilir hareketlerin yani güzel bir hileyse böyle olur kötü bir hileyse direk banı yiyebilirsindeneme amacı ile scripti açıp lolde botlara karşı bir maç girdim. hile aktifleşmedi fakat sorun bu değil. botlara karşı 30/0 falan oynadım(zaten en kolay moddaydı) ve hile çalışmamış ve kullanmamış olmama rağmen maç sonunda hesap ban yedi. aynı hileyi kullanmama rağmen ban yemediğim maçlar da var. neye göre fark ediliyor bu? kda iyiyse hile var diye kontrol ediliyor iyi değilse edilmiyor mu? bunu merak ettim bilen birisi bilgilendirebilir mi
replemenin faydası yok mu yani bu ne olum ıdfuhdsnk iyi sc kullanan hiçbir türlü ban yemiyo muBenim 2 yıldır sc ile dia kastığım hesap hala ban yemedi her oyun rep aldığım halde.
Rapor sistemi çalışsaydı feeder,küfürbaz,troll olur muydu oyunda ?replemenin faydası yok mu yani bu ne olum ıdfuhdsnk iyi sc kullanan hiçbir türlü ban yemiyo mu
hilesiz oynayışımda 3. taraf uygulama kullanıyorsun diyerek banladı şüpheli bir hareket olamaz!skora göre ban atmaz çok şüpheli hareketler yaparsan report yersin ve kontrol edilir hareketlerin yani güzel bir hileyse böyle olur kötü bir hileyse direk banı yiyebilirsin
aşırı abartanlar alıyor sadece, ban yiyen arkadaşlarım var küfürden ama karşıma gelen ve sülaleme sövenler yeteri kadar aşırı sayılmıyor galiba... ban yemeleri için ille allaha sövmeleri gerekiyor sanırım ban sistemini pek anlamadımRapor sistemi çalışsaydı feeder,küfürbaz,troll olur muydu oyunda ?
wtf kdıfughfj hile açıkken lol açıp kapadın falan mı? hilenin çalışması için istemci değil league of legends.exe açıl olması gerekiyor ve o da maça girmek değil mi zaten? bana yabancı konular bunlarbende hiç maça girmeden ban yemiştim bi ara
riot un uygulamaları arkada çalışan 3. parti yazılım bululrsa ban atıyo diye biliyorumdeneme amacı ile scripti açıp lolde botlara karşı bir maç girdim. hile aktifleşmedi fakat sorun bu değil. botlara karşı 30/0 falan oynadım(zaten en kolay moddaydı) ve hile çalışmamış ve kullanmamış olmama rağmen maç sonunda hesap ban yedi. aynı hileyi kullanmama rağmen ban yemediğim maçlar da var. neye göre fark ediliyor bu? kda iyiyse hile var diye kontrol ediliyor iyi değilse edilmiyor mu? bunu merak ettim bilen birisi bilgilendirebilir mi
Hocam o detected zatenwindsharp ama aktifleşmedi hatta konsolu da kapattım zaten çalışmıyor o anda diye ama ban yedi ondan soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?