CnaxyTR' Alıntı:9. Seçenek Açıklaması Eklenmiştir.(Windows Güvenlik Duvarı'nı İnakftifleştiriniz.)
lDarkAngeL' Alıntı:Böylece [hata alıyorum yardım vb konusu açmazsınız] inş veya ts3 adresimze gelin yardımcı olurlar.
OguzhanGungor' Alıntı:CnaxyTR' Alıntı:9. Seçenek Açıklaması Eklenmiştir.(Windows Güvenlik Duvarı'nı İnakftifleştiriniz.)
Reis benim ADS onayı açınca otomatik olarak kapanıyor ve ADS onayını yapamıyorum
lDarkAngeL' Alıntı:Böylece [hata alıyorum yardım vb konusu açmazsınız] inş veya ts3 adresimze gelin yardımcı olurlar.
Reis benim ADS onayı açınca otomatik olarak kapanıyor ve ADS onayını yapamıyorum
HASAN1504' Alıntı:BENİM SORUNUM DOWRDU AÇIYOM HERŞEYİ YAPIYOM XİNCODE3 ÇIKINCA HİLENİN GİRİŞ BUTONUNA BASIYOM BASINCA HERŞEY GİDİYOR XİNCODE GİDİYOR GİRMİYOR OYUNA
musagulmez002' Alıntı:xingcode gelmiyor Sadece GPFarmer de
HASAN1504' Alıntı:benim oyuna girerken hesabı giriom sonra girişe basıyorum hm oyundan hem hileden ixincode dolmuyor ne yapabilirim
Aynen çözüm bulursan banada söyle
SecretData' Alıntı:Her Şeyi Yapıyorum Yönetici Olarak Çalıştıryorum Onayını Yapiyorum Sonra Oyunu Seçiyorum Dosyalar Başarıyla .... Öle Bişe Diyor Sonra Hiç Bir Şey Olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?