Selamın aleyküm ben bir siteden hile buldum ancak açınca insert tuşuyla açın diyor ben laptop kullandığım için insert basınca ss alıyor fakat onu kaldırsam bile hile açılmıyor bi yardım eder misiniz?
Kendin yüksek ihtimal değiştiremezsin bunu. Free olarak bulduğun bir şey ise geliştiriciside yardım etmez yüksek ihtimal. En mantıklısı işe yaramaz 2. el bir klavye alıp maksat hile için tek seferlik kullanmak sonra normal laptop klavyesinden devam
Windows tuşuna basıp aşağıda bulunan arama yerine *Ekran klavyesi yazarak Ins* tuşuna basabilirsiniz. Harici bir klavyeniz yok ise en pratik yöntem budur. Ekstra olarak laptoplarda ıns tuşları için kombinasyonlar bulunmaktadır. Fn + 0 gibi en basiti ekran klavyesidir deneyebilirsiniz.
Windows tuşuna basıp aşağıda bulunan arama yerine *Ekran klavyesi yazarak Ins* tuşuna basabilirsiniz. Harici bir klavyeniz yok ise en pratik yöntem budur. Ekstra olarak laptoplarda ıns tuşları için kombinasyonlar bulunmaktadır. Fn + 0 gibi en basiti ekran klavyesidir deneyebilirsiniz.
Powertoys denen uygulama var windows store da veya internette microsoftun sitesinde indir. Ardından keyboard manager kısmına gir aşağıda remap a key göreceksin. (Klavye yöneticisi > tuşu tekrar ata) Ctrl(Right) seç birinciye, ikinciye ise Insert gir. Kaydet bilgisayarını yeniden başlat. Artık right ctrlye bastığında bilgisayar insert komutu alacak. Benim laptopta Insert tuşu hiç yok Böyle çözdüm. Uygulama ücretsiz.
Laptop klavyede insert sıkıntısı genelde driver veya ghost inputtan kaynaklanır Aimware'de sorun yaşarsan klavye değiştirmeyi dene yada başka bir driver yükle Olmazsa bilgisayarın sorunu olabilir