Hilelerde virüs olup olmadığını nasıl anlarım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hile indirirken virüs olmadıgını nerden anlayabiliriz yada napmamız gerekir?

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tüm hileler antivirüsler tarafından virüs olarak algılanır. Bilmediğin bi kaynaktan dosya indirmemelisin güvenilir kaynakları kullanırken ise virus total sonuçlarına bakmalısın. Bunun dışında o dosyanın içerisinde ne olup olmadığını öğrenmenin yolu deneyip bilgisayarını riske atmak dışında bir yol yok. Sadece windows içerisinde sandbox denilen bir komutu çalıştırdığında küçük bi sanal windows oluşturuyor. Burada deneyebilirsin. Fakat eğer virüs donanımına zarar verebilecek kapasitede ise bu önlemde seni kurtarmayacaktır. O yüzden güvenmediğin hiçbir linke tıklama hiçbir dosyayı indirme.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Virüs yok merak etme, daha önce defalarca bunun üzerine konular açıldı forumda. Ayrıca ben yıllardır kullanıyorum ve hiç bir şey yaşamadım. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
MemoryHackers ui bazı virüs programları tarafından trojan olarak algılanıyor. bunun sebebi çok büyük ihtimalle sitenin sunucusundan direkt dosya alabilecek şekilde çalıştığı için fakat kötü amaçlı olduğunu düşünmüyorum uzun süredir kullanıyorum ve kullanan bir çok insan var. daha problem yaşayanını görmedik

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tüm hileler antivirüsler tarafından virüs olarak algılanır. Bilmediğin bi kaynaktan dosya indirmemelisin güvenilir kaynakları kullanırken ise virus total sonuçlarına bakmalısın. Bunun dışında o dosyanın içerisinde ne olup olmadığını öğrenmenin yolu deneyip bilgisayarını riske atmak dışında bir yol yok. Sadece windows içerisinde sandbox denilen bir komutu çalıştırdığında küçük bi sanal windows oluşturuyor. Burada deneyebilirsin. Fakat eğer virüs donanımına zarar verebilecek kapasitede ise bu önlemde seni kurtarmayacaktır. O yüzden güvenmediğin hiçbir linke tıklama hiçbir dosyayı indirme.
Bir kez bu memoryhackersten lol scirpti indirmişitm ve trojen bulaşmıştı ondan bi ön yargım var

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bu sitede yöneticilerin onay verdiği tüm hileler güvenilir bence. Hem arkadaşın da dediği gibi daha önce yöneticiler bu virüs konusunu detaylı bir şekilde açıklamıştı. Sitede araştırma yaparak bulabilirsin

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Merhabalar, XFProject'in virüs/torjen algılamasının sebebi programın korumasından dolayı kaynaklanıyor. Hiçbir zararı bulunmamaktadır güvenle kullanabilirsiniz. Lakin diğer platformlara, sitelere, uygulamalara ait hiçbir 3'üncü parti yazılımı kullanmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır size durumda yardımcı olamayız.

Burdan daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/dword-hilelerinde-trojan-keylogger-var-mi.37903/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...