Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hilelerdeki üye grubu gereksinim şartı mantıklı mı?
Bence mantıklı. Almak biraz zor olsa da ve şu an kendim alamamış olsam da peynir ekmek gibi kullanılıp hızlı detect olmasını engelliyor, bence mantıklı bi uygulama.
Diyelim ki valo gibi hilesi ve anti hile sistemi saglam olan bir oyunun hilesi tüm üyelere açık olsaydı sürekli çalışmasıni birak 1 dk içinde detected olur du
Hilelerin kolay kolay detected olmaması için bu rank uygulaması doğru bir karar yani
Bence mantıklı. Almak biraz zor olsa da ve şu an kendim alamamış olsam da peynir ekmek gibi kullanılıp hızlı detect olmasını engelliyor, bence mantıklı bi uygulama.
forumun gayesi tum hileleri ucretsiz sekilde insanlara kullandirtmak, mesaj sayisinin sebebi detectlenmesini zorlastirmasinin yaninda site trafiginin ve gelirinin de artmasi icin onemli, ki bana kalsa bunu onayli uyeyken de savunuyordum en kotu prime member olmasi lazim en kotu hilenin.