26 Kas 2017 #1 Jeitan J Üye Katılım 7 May 2016 Mesajlar 24 Tepki puanı 1 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Bir çok kişinin bilgisayarı Windows 10 olduğu için DirectX sürümüde 12 dir Bunun için wolftü hileleri inject olmaz benimde olmuyor onun için soruyorum. Hilelere DirectX 12'yi getiricekmisiniz?
Bir çok kişinin bilgisayarı Windows 10 olduğu için DirectX sürümüde 12 dir Bunun için wolftü hileleri inject olmaz benimde olmuyor onun için soruyorum. Hilelere DirectX 12'yi getiricekmisiniz?
26 Kas 2017 #2 TRTFaker4 T Onaylı Üye Katılım 26 Eki 2017 Mesajlar 49 Tepki puanı 7 Yaş 24 8 HİZMET YILI discordan sorabilirsin discord adresi programın mesaj yerine !dc yazarsın gelir ip. Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Kas 2017 Moderatör #3 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI saçma bir konuşma hilelerini yaptığımız oyunlar Dx9 Oyunlar senin bilgisayarın dx12 desteklese bile o oyunu dx9 modda başlatır bilgisayar. ayrıca inject olmama sorunu dx sürümüyle alakalı değil ama sorunun neyden kaynaklandıgınıda bilmiyorum çünki bende öyle bir sorun olmuyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
saçma bir konuşma hilelerini yaptığımız oyunlar Dx9 Oyunlar senin bilgisayarın dx12 desteklese bile o oyunu dx9 modda başlatır bilgisayar. ayrıca inject olmama sorunu dx sürümüyle alakalı değil ama sorunun neyden kaynaklandıgınıda bilmiyorum çünki bende öyle bir sorun olmuyor.
26 Kas 2017 #4 WoodysFox W Üye Katılım 31 Eki 2017 Mesajlar 6 Tepki puanı 1 Yaş 24 8 HİZMET YILI LeftSpace' Alıntı: saçma bir konuşma hilelerini yaptığımız oyunlar Dx9 Oyunlar senin bilgisayarın dx12 desteklese bile o oyunu dx9 modda başlatır bilgisayar. ayrıca inject olmama sorunu dx sürümüyle alakalı değil ama sorunun neyden kaynaklandıgınıda bilmiyorum çünki bende öyle bir sorun olmuyor. Genişletmek için tıklayın ... zulu hilesi ne zaman açıklacak ? Oyla 0 Olumsuz oyla
LeftSpace' Alıntı: saçma bir konuşma hilelerini yaptığımız oyunlar Dx9 Oyunlar senin bilgisayarın dx12 desteklese bile o oyunu dx9 modda başlatır bilgisayar. ayrıca inject olmama sorunu dx sürümüyle alakalı değil ama sorunun neyden kaynaklandıgınıda bilmiyorum çünki bende öyle bir sorun olmuyor. Genişletmek için tıklayın ... zulu hilesi ne zaman açıklacak ?
26 Kas 2017 #5 #Eq1NoX ÖLÜYÜM Süper Moderator Katılım 21 Eki 2015 Mesajlar 5,105 Çözümler 51 Tepki puanı 4,553 Ödüller 20 10 HİZMET YILI LeftSpace' Alıntı: saçma bir konuşma hilelerini yaptığımız oyunlar Dx9 Oyunlar senin bilgisayarın dx12 desteklese bile o oyunu dx9 modda başlatır bilgisayar. ayrıca inject olmama sorunu dx sürümüyle alakalı değil ama sorunun neyden kaynaklandıgınıda bilmiyorum çünki bende öyle bir sorun olmuyor. Genişletmek için tıklayın ... + Kilit Oyla 0 Olumsuz oyla
LeftSpace' Alıntı: saçma bir konuşma hilelerini yaptığımız oyunlar Dx9 Oyunlar senin bilgisayarın dx12 desteklese bile o oyunu dx9 modda başlatır bilgisayar. ayrıca inject olmama sorunu dx sürümüyle alakalı değil ama sorunun neyden kaynaklandıgınıda bilmiyorum çünki bende öyle bir sorun olmuyor. Genişletmek için tıklayın ... + Kilit