Vay. Valorant'ı aldatmak istediğinizi, süper üye olmak için 4 yıla ihtiyacınız olduğunu ve 4 yıl sonra Valorant'ın çoktan öldüğünü hayal edin.hile kullanımlarında super user gerekliliğine 4 yıl ve üzeri kullanıcıların eklenmesi konusunda ne düşünüyorsunuz
açıkçası ben de valorant oynamak istiyorum ama malesef süper üye olmak gerekli süper üye olana kadar valorant ölecek gibi duruyorVay. Valorant'ı aldatmak istediğinizi, süper üye olmak için 4 yıla ihtiyacınız olduğunu ve 4 yıl sonra Valorant'ın çoktan öldüğünü hayal edin.![]()
İyi de super member olana kadar zaten valorant ölecekVay. Valorant'ı aldatmak istediğinizi, süper üye olmak için 4 yıla ihtiyacınız olduğunu ve 4 yıl sonra Valorant'ın çoktan öldüğünü hayal edin.![]()
Ölmeden önce Süper Üye olmanızı tavsiye ediyorum o zaman.açıkçası ben de valorant oynamak istiyorum ama malesef süper üye olmak gerekli süper üye olana kadar valorant ölecek gibi duruyor
İyi de super member olana kadar zaten valorant ölecek![]()
uğraşırsan emin ol max 1.5 ay içinde süper üye olursunaçıkçası ben de valorant oynamak istiyorum ama malesef süper üye olmak gerekli süper üye olana kadar valorant ölecek gibi duruyor
İyi de super member olana kadar zaten valorant ölecek![]()
tabiki öyle güzel kardeşimYöneticilerimizin ortak kararı olduğunu düşünüyorum. Gerek duyduklarında artabilir, azalabilir.
haklısın ancak amatör birisi olarak kime nasıl bir faydam dokuna bilir bu konularda hiç bilgim yokEee ne anlamı kaldı ozaman hocam istersen 10 yıllık üye ol sitede emek harcamadığın sürece yan yatıp rastgele 4.yılını doldurman bir işe yaramaz burada çoğu arkadaş sitede zamanlarını vermiş ve Çoğu şeylerde faydaları olmuş insanlardır sende üşenme bunu yazıcağına kalk faydalı üye ol(BİZLER GİBİ)
merhaba dostum benim yazılım alanında bilgim yok denilecek kadar az ve burada sorunlar çoğunlukla yazılım üzerinden dönüyor benim kime nasıl yardım etmemi beklersin bilgim olsa bu muhabbeti yapıyor olmazdımÖlmeden önce Süper Üye olmanızı tavsiye ediyorum o zaman.
Sitede 4 yıl ve üzeri üyeliği olan hiç kimseye yardım etmemiş birisinin hileyi kullanması ne kadar mantıklı sence.
Mükemmel cevap 4yıl degilde böyle mesaj sayısı daha dogru bence yöneticilerimizin fikri tabiVay. Valorant'ı aldatmak istediğinizi, süper üye olmak için 4 yıla ihtiyacınız olduğunu ve 4 yıl sonra Valorant'ın çoktan öldüğünü hayal edin.![]()