Bu sürüm neden desteklenmiyor acaba? Desteklense çok güzel olur, iyi bir hizmet olacagı düşüncesindeyim. @#MorpHeus, @nader11ndeu, @ioz, @LeftSpace.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Anlamadım hocam forumda herhangi bir şekilde yapabileceğim bir çözüm bulamadım. Saldırgan yorumunuzu anlamadım gerçekten. Güzelce anlatıp, yorum yapabilirdiniz diye düşünüyorum.kalite güncellemesini silin 22h2 olsada calısıyor.
biraz deneseniz hazıra konmak yerine
saldırganlıkk bişey yok sadece dene dedim ek bi yol olarakAnlamadım hocam forumda herhangi bir şekilde yapabileceğim bir çözüm bulamadım. Saldırgan yorumunuzu anlamadım gerçekten. Güzelce anlatıp, yorum yapabilirdiniz diye düşünüyorum.
Dediğiniz şekilde yaptım oyun yükleme ekranından sonra donuyor beep sesi geliyor fakat sonra kapanıyor.saldırganlıkk bişey yok sadece dene dedim ek bi yol olarak
yapım asaması kolay shifte bas sonra yeniden başlata bas ama elin shifte dursun sonra gelişmis secenkler güncelleme kaldır kalite güncellemesi bitti.
oyunu secim ekranında inject ettiniz değil mi?Dediğiniz şekilde yaptım oyun yükleme ekranından sonra donuyor beep sesi geliyor fakat sonra kapanıyor.