Hileli PUBG Mobile Takım Arkadaşı Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
selam pubg mobile da sağlam ve as kademesi üzeri olan bi ekip arıyorum legit oynuıorum ve adam akıllı ekipçe hile kullanırsak oyunun yarısını falan vurur bol bol leş alır daha sonra fatihe kasarız diye düşünüyorum, bu yolda ilerleyecek ekipler veya tek başına oynayan kişiler bana lütfen iletişim adresini bırakabilir mi arkadaşlık eklemem kapalı bırakırsanız eklerim.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
merhaba poweRRR#8680 dc adresim yaş 31 ? girelim beraber

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba dostum rütben ne ? yeni sistemde senden 5 yüksek veya 5 düşük olmalı . Eğer rütbemiz yakınse gel hemen oynayalım

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
powerSHİELD ekle

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
merhaba, forum üzerinden mesaj atarsan ekleşebiliriz, çok aktif degilim ama oynuyorum

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Metehan#6935 bu discordum oynayabiliyoruz senin gibi birisini arıyordum 1 haftadır ekle oynayalım şimdi oyuna giriyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
selam pubg mobile da sağlam ve as kademesi üzeri olan bi ekip arıyorum legit oynuıorum ve adam akıllı ekipçe hile kullanırsak oyunun yarısını falan vurur bol bol leş alır daha sonra fatihe kasarız diye düşünüyorum, bu yolda ilerleyecek ekipler veya tek başına oynayan kişiler bana lütfen iletişim adresini bırakabilir mi
Kral bizde arkadaşla diğer sezon fatihe kasıcaz bu sezon as ustası yapıp bırakırız - Oyun tarzım genellikle loot yaptıktan sonra legit bir şekilde rush olmuştur discord PHSkopat#7023 eklersen girebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...