Ben de sabırla kasıyorum inş fix yemez dediğin gibi300 yorum sonra oraya varicaz umarım fix yemez hedefim 1 haftada 300 yorumhergün 34 tağne yorum yapmam lazım hüüü![]()
düşündüğüm gibi olmadı ya 150 yorum 3 uyarı aldım 3 hakkım kaldı yoksa ban yicemBen de sabırla kasıyorum inş fix yemez dediğin gibi
Flood atmıcaksın knk konuyla alakalı mesajlar at ben de 1 kere yedimdüşündüğüm gibi olmadı ya 150 yorum 3 uyarı aldım 3 hakkım kaldı yoksa ban yicem![]()
konuyla alakalı olmayan 2 mesaj bide yanlış yere açmışım konuyu o yüzdende şu varki bu permamı oluyor bide bi konuda bende sıkıntı yaşıyordum rez yazdım ban attılar saçma geldi bende yaşıyorum rez yazdım ne varki bundaFlood atmıcaksın knk konuyla alakalı mesajlar at ben de 1 kere yedim
Bilmiom ki knk son 47 mesaj artık mesaj atacak yer kalmadı bigi sahibi olduğumtüm konulara mesaj attım yardım ettim artık konu kalmadı cuma gününden beri full aktifim neredeysekonuyla alakalı olmayan 2 mesaj bide yanlış yere açmışım konuyu o yüzdende şu varki bu permamı oluyor bide bi konuda bende sıkıntı yaşıyordum rez yazdım ban attılar saçma geldi bende yaşıyorum rez yazdım ne varki bunda![]()