şimdi mesaj atanlar oldu zaten log verıyor dıye bılmeyenler için söyledım bende ben orda kımse bılmıyor gıbı bı tavırla soylemedım zaten kullansınlar diye bilgilendirme yaptım.OG ile alakası yok güzel kardeşim benim. Adamların koruma sistemi senin hilenin içindeki form adlarına dahil çekiyor ve black liste ekliyor.
Yani işlemler menüsünde senin hile çalışıyorsa tak logu veriyor. C++ türü hilelerin log verme oranının az olması bundan kaynaklanıyor. Çalışan bi exe olmadığı için koruma sistemi loglayamıyor.
Ha ayrıca resource hackers mantığını bu forumda çoğu kişi biliyor daha önceden yüzlerce kez paylaşıldı
Tamam hocam dikkate alacağımHesabımız Şuanda Ban Yedi 1 Günlük Tahminen Hilemizi Kullanan Herkese 1 Günlük Ban Atılıyor.. Sorunu Çözene Kadar Kullanmamanızı Rica Ediyorum. veya sürekli aktif hesaplarınızda açmayın.
bu arada o dedıgın yontem saçma olur bütün forumlarımın isimlerınde random sistemı aktıf boyle bı logu o yüzlen veremez bildiğin assembly ismine direkt verilmiş log bu, eğer öyle olsaydı bütün hilelere aynı anda verirdi.OG ile alakası yok güzel kardeşim benim. Adamların koruma sistemi senin hilenin içindeki form adlarına dahil çekiyor ve black liste ekliyor.
Yani işlemler menüsünde senin hile çalışıyorsa tak logu veriyor. C++ türü hilelerin log verme oranının az olması bundan kaynaklanıyor. Çalışan bi exe olmadığı için koruma sistemi loglayamıyor.
Ha ayrıca resource hackers mantığını bu forumda çoğu kişi biliyor daha önceden yüzlerce kez paylaşıldı
işte bu yüzdenUfak Bir Bilgilendirme!
Gençler Şimdi Farkına vardım hilemiz log vermeye başladı.. düşündümde bu wolftü og leri gelip bu sitede cidden dolasıyor.. sadece hilemizin ismine özel log veriyor şuanda.. ben sitede paylasmadan önce kullandıgımda böyle bir sorun yoktu.. ve şimdi assembly isimlerini değiştirdim yani reseuce hacker mantıgını ben proje uzerınden dırekt yaptım log sorunu kalktı aktif olarak kullandıgınız hileler bu sekılde log vermeye başlarsa reseuce hacker kullanmanızı tavsiye ederim. İyi Forumlar MemoryHackers Ailesi
kodları timera kodlayıp timeri aktif et hepsine böyle yap xigncode dolarken hileyi aç checkbox işaretlemesen bile otomatik özellikler aktif oluyor log vermiyor.Ufak Bir Bilgilendirme!
Gençler Şimdi Farkına vardım hilemiz log vermeye başladı.. düşündümde bu wolftü og leri gelip bu sitede cidden dolasıyor.. sadece hilemizin ismine özel log veriyor şuanda.. ben sitede paylasmadan önce kullandıgımda böyle bir sorun yoktu.. ve şimdi assembly isimlerini değiştirdim yani reseuce hacker mantıgını ben proje uzerınden dırekt yaptım log sorunu kalktı aktif olarak kullandıgınız hileler bu sekılde log vermeye başlarsa reseuce hacker kullanmanızı tavsiye ederim. İyi Forumlar MemoryHackers Ailesi
knki sen binli özellikler için diyorsun ve girişte mecbur hepsi otomatik aktif olacak sistemden bahsediyorsun, bu sistem yapılırsa saçma olur kimse istediği özellikleri kullanamaz sadece benım seçtiklerim olur ve oyun içi özelliklerde pasif kalır.kodları timera kodlayıp timeri aktif et hepsine böyle yap xigncode dolarken hileyi aç checkbox işaretlemesen bile otomatik özellikler aktif oluyor log vermiyor.
Kişiye config doyası hazırlattırabilirsin ayrı bir programdan girmeden önce özellikleri seçer. Ardından ise Asıl Hileden CFG Kontrol ettirirsin. Böylece PreLaunch Selection Yaptırmış Olursun. ÇÖPLPro da Envanter Seçtirmek Gibi. O Config yaptırmayı vb den yap uğraşma. Programın Dosya Adının Değiştirmesi ve titlesini değiştirmesini sağlatabiliyordun kodu vardı ama unuttum.knki sen binli özellikler için diyorsun ve girişte mecbur hepsi otomatik aktif olacak sistemden bahsediyorsun, bu sistem yapılırsa saçma olur kimse istediği özellikleri kullanamaz sadece benım seçtiklerim olur ve oyun içi özelliklerde pasif kalır.
aynen bu random sistemini aynı mantıkla uygulayabiliriz benimde aklıma geldi her açıldıgında title assembly adına random yapma mantıgı sadece form adına değilde.Kişiye config doyası hazırlattırabilirsin ayrı bir programdan girmeden önce özellikleri seçer. Ardından ise Asıl Hileden CFG Kontrol ettirirsin. Böylece PreLaunch Selection Yaptırmış Olursun. ÇÖPLPro da Envanter Seçtirmek Gibi. O Config yaptırmayı vb den yap uğraşma. Programın Dosya Adının Değiştirmesi ve titlesini değiştirmesini sağlatabiliyordun kodu vardı ama unuttum.
reis gözüm yollarda kaldı bende bu konuya kesin bi msj atar diyordum.binli özelliklere oyun açılırken jmp hook atın log falan vermez. Millet oyun içi istediğini açar kapatır cahil misiniz xD
Tamam işte neden binli özellik olmasın diyorum bende.. googleye cheat engine jmp hook diye arattır hooku öğren gerisi kolay.reis gözüm yollarda kaldı bende bu konuya kesin bi msj atar diyordumbinli özellik yok hilemde ondan atmadı logu..
hocam hemen aratıyorum valla uzun zamandır böyle bir konu arıyorum piyasadaTamam işte neden binli özellik olmasın diyorum bende.. googleye cheat engine jmp hook diye arattır hooku öğren gerisi kolay.
hocam netteki videolar cheat engine ile bitmıyor göz gezdirdimde hepsi c/c++ :? vb.net de oluyormu bu hook işi?Tamam işte neden binli özellik olmasın diyorum bende.. googleye cheat engine jmp hook diye arattır hooku öğren gerisi kolay.
hocam netteki videolar cheat engine ile bitmıyor göz gezdirdimde hepsi c/c++ :? vb.net de oluyormu bu hook işi?
Evet. Hookun mantıgı normalde asm de je gözüken şeyi elle asm de jne yapıyoruz. Jmp hook sayesinde asm de je gözüken yere jmp geliyor. Jmp içinde sen je de yapsan jne de yapsan dışarıdan hala jmp gözüküyor bu sayede log yemiyorsunEkli dosyayı görüntüle 6923
Bahsettiğiniz Olay Böyle Bir şeymi hocam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?