- Yasaklandı
Öfke.
Seçkin Üye
Selamun aleykum şimdi bazı siteler ve facebook yerlerinde yaklaşık 2 haftadır güncel bir hareketim ya da bir hilem çıkmadığından dolayı bazı kişiler bırakmış vs. demiş. Öncelikle belki bazılarınız biliyordur okulda yatılı kalıyorum mecburen. Bilgisiyarım bozuldu o yüzden de zaten hafta sonu az vaktim olmasına karşı bilgisiyarım da bozuldu artık hile kodlamıyorum. Kodlamıyorum derken bazı lowları sevindirmeyeyim
Hilenin yeni sürümü çıkacak ama geç çıkacak. Belli olmaz gelecekteki haftalarda ne olacağı. Ancak ben hilemi güncellediysem eğer oyuna yama gelmediği sürece güncel olarak çalışıcaktır. Ama hep böyle devam etmiyecek 2 ay sonra yatılılıktan çıkacağım ve hızlı bir şekilde inşaAllah yükselişe geçeceğim. Bilgisiyarıma format atacağım zaman unpacklere ve hile kodlamalara devam yani. Umarım beni anlamışsınızdır.
Youtube ve facebook da her açtığım hesap kapanıyor. Youtube joygame telifinden gitti facebook da hesap açar açmaz 5-6 dakika sonrasında otomatik kapanıyor. Bana ulaşmak istiyorsanız alttan facebook isminizi ve resminizi yazarsanız messenger' da hesap açtım ordan eklerim konuşuruz. İyi günler iyi hileler...