Hileyi Aktif ettiğiniz halde çalışmıyor mu? içeriye Doluşun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yabancı bir arkadaş yazmış RUN > %temp% diye de kimse dikkate alıp merak etmemiş herhalde denedim ve hile çalışır hale geldi.
Başlat > Çalıştır > %temp% temp dosyasının içindeki dosyaların tamamını kesip baska klasöre atın.
daha sonra oyunu açın ve hileyi çalıştırıp keyfinize bakın.
İyi Oyunlar. :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
çalıştır temp dosyasının içindeki temp klasörü boş zaten

Üye
6 HİZMET YILI
hile çalışmıyor açılıyor ama oyundayken bı degısıklık olmuyo neden acaba

Üye
6 HİZMET YILI
la türkçe yazın bu ne yaa
Post automatically merged:

ya beyler nasıl oluyo ne yapıyosunuz anlatırmısınız
baslat> çalıştır>%temp% yazın tep klasorunu buluyor. temp klasorunun ıcındekılerı kesın yenı bır klasor acın oraya yapıstırın bu kadar bende sımdı yaptım calısıyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
burada yalan yanlış şeyler yazıp uyelerı neden kafasını bulandırıyorsunuz bu Sölediklerin 2. yazılım oluyor sıstem gordugu an anında 10 yılı yapıştırır farkında mısın kardeşim sen LeftSpaceyi beklemedekten başka care yok en saglıklısı mılletı Kandırmayın lutfen bu yetkıyı sana kurucu mu verdı ?

Üye
6 HİZMET YILI
bende yaptım oldu arkadaslar baslat menusunde çalıstır yaz oraya %temp% sunu yapıstır açılan dosyaları kes tumunu masa uzerıne yenı kılasor olusturun oraya yapıstırın hıleyı baslatın ben boyle yaptım hıle duzelene kadar sora eskı halıne alıcam pc yı sızde boyle yapın bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
burada yalan yanlış şeyler yazıp uyelerı neden kafasını bulandırıyorsunuz bu Sölediklerin 2. yazılım oluyor sıstem gordugu an anında 10 yılı yapıştırır farkında mısın kardeşim sen LeftSpaceyi beklemedekten başka care yok en saglıklısı mılletı Kandırmayın lutfen bu yetkıyı sana kurucu mu verdı ?
Kardeşim boş yapıyorsun.Zaten hileyi kullanan adam ban yemeyi göze almış demektir.
Herkes konu açmak için kurucudan izin mi alıyor? ayrıca sen neden gerildin,kimseye zorla birşey yaptırmıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...