Hileyi çalmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar pro-hile adresi bu dwordu cracklemisler youtubede gp farmer hack kodlamaya bakarken bu videoya rastladım Adamlar dwordun menüsünü çalmış bi ismini ve dword setup deyişmişler işte bide videoyu siz izleyin

Kesinlikle r-e-k-l-a-m yapmıyorum Size sadece ne oldunu göstermek istedim pro-hile ismini haketmiyolar anca cracklarlar

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Böyle Bişey Paylaşmak Doğrumu Bilmiyorum :/ Ban Yeme İhtimalin Olabilir :/ İyi Forumlar

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
VariouS Hacks' Alıntı:
Böyle Bişey Paylaşmak Doğrumu Bilmiyorum :/ Ban Yeme İhtimalin Olabilir :/ İyi Forumlar

Olabilir benim amacım adminlere bildirmek başka bi sitenin r-e-k-l-a-m-ı-n-ı asla yapmam bu yaklaşık olarak 4-5 aydır bu sitedeyim ve hergün giriyorum

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar küfür etmesseniz sevinirim bu konuda ettiniz için bende ban yiyebilirim ban yeme olasılığım zaten çok yüksekte

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum bu çok zamandır olan bir şey adam(!) sürekli crackliyo kendi yapmıyo hiçbi şeyi

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
naytmerrr' Alıntı:
Dostum bu çok zamandır olan bir şey adam(!) sürekli crackliyo kendi yapmıyo hiçbi şeyi

Kardeş önceden olmuş olan bir olay sanırım ben son 4-5 aydır burdayım yeni sayılırım önceden filan olduysa görmedim hiç bir yerde ensar lafını görmedim için bilmiyom

Üye
9 HİZMET YILI
Beyler prohile özentilerin tek iit oğalrı çalmışar memoryhackersn hilesini emek hırsızları nolcak gideceksin bunların siteyi şikayet edeceksen

Üye
9 HİZMET YILI
bunlar herkesı ozenıyolar WolfSpyPro HACKIDA CRACKLEMISLER TOTOSLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...