Çözüldü Hileyi inject ederken hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm
Merhabalar

Hile konusunda (https://memoryhackers.org/konular/c...21-undetected-all-servers-2021-update.221397/) Extreme İnjector tarzı exe indirip Crossfire.dll inject edip hile çalıştırabilirsiniz, yazılmış.
1)

unknown.png

2)
unknown.png

1 ve 2 numarayı sırayla dener misiniz?

Sorun devam ederse konu sahibi olan @forexamplefkk dm atıp injectör hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sisteminizde bütün C++ yüklü mü yüklü değil ise all in one'yi indirip kurun tekrar deneyin

C++ Visual -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Net FrameWork -

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sisteminizde bütün C++ yüklü mü yüklü değil ise all in one'yi indirip kurun tekrar deneyin

C++ Visual -

Net FrameWork -
Hocam tüm C++ visual yüklü Net FrameWork de yüklü. Sanırım injector programı ile alakalı bir hata bu. Mesela process yazan yere crossfire.exe yazıyorum dll dosyasını da seçiyorum oyun açılırken inject yapıyorum ama hata veriyor. Bildiğiniz başka injector var mı?

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar söz konusu olan dll dosyasını başka bir injectör ile inject etmeyi denermisiniz ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhabalar söz konusu olan dll dosyasını başka bir injectör ile inject etmeyi denermisiniz ?
İşte bende ondan şüpheleniyorum muhtemelen injector de sorun var. MMO İnjector'de denedim ama bu seferde injector alta geçtiği için hiçbir şekilde açılmıyor maalesef. Sizin önerebileceğiniz bir injectör var mı?

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...