Hileyi kullanmadan sorum olacak arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
beyler bugun bilgisayar aldım daha önceki bilgisayarlarım 5 6 yıllık bilgisayarlar olduğu için rahat rahat hileyi kullanıyordum.Şimdiki bilgisayara ciddi bir rakam verdim ve virüs bulaşmasından veya sistem yavaşlamasından korkuyorum projecti actıktan sonra tam olarak ne yaptıgını bilmiyorum ve hileyi kullanırken yükle falan diyoruz tam olarak anlatabilecek bi var mı herhangi bi sorun olur mu bilgisayarı ofis olarakta kullanacagım için bi sorun olmasından sistemin yavaşlamasından korkuyorum fikri olanlar yorum atabilir mi ve lütfen mesaj atmak için atmayın teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
beyler bugun bilgisayar aldım daha önceki bilgisayarlarım 5 6 yıllık bilgisayarlar olduğu için rahat rahat hileyi kullanıyordum.Şimdiki bilgisayara ciddi bir rakam verdim ve virüs bulaşmasından veya sistem yavaşlamasından korkuyorum projecti actıktan sonra tam olarak ne yaptıgını bilmiyorum ve hileyi kullanırken yükle falan diyoruz tam olarak anlatabilecek bi var mı herhangi bi sorun olur mu bilgisayarı ofis olarakta kullanacagım için bi sorun olmasından sistemin yavaşlamasından korkuyorum fikri olanlar yorum atabilir mi ve lütfen mesaj atmak için atmayın teşekkürler
Hileleri kullandıktan sonra temizleyici programlar kullanabilirsin eğer tereddüt ediyorsan hiç sorun yaşamadım daha :)

Bazı Şeylerden vazgeçmiş Durumda
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
ben bu sitede bayadır yani ilk yıllardan beri wolftü hileleri olsun burdayım büssürü hesap değiştim en yenisi bu diğerlerini hiç hatırlamıyorum bebeklik arkadaşımla wolfteamde hile açıp kudurtuyorduk insanları

FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu siteden indirdiğin şeyler hakkında korkun olmasın buradan daha güvenilir bir yer yok aile ortamı gibidir burası

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yıllardır kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım zaten yetkililer bu konuda çok titiz şüphe etmeden kullanabilirsin

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hile demek ne demek arkadaşlar? Öncelikle bunu bir anlamamız gerekiyor. Ve bazı hilelere de bunlar eklenir. Buradaki hilelerin hiç birini deneme fırsatım olmadı fakat şunu bilmen gerekiyor hile demek 3. parti bir yazılım demek. Basit CE costemer'lar hariç. Bir exe,setup,***** vs.. eklentisi varsa bunu yapanın yani o hileyi sunanın insiyatifindesindir. Burada da test edilmeden sanırım yayınlanmıyor ve güncel takip ediliyor. Bence hile 2. planda olsun sen işine odaklan.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
no brother their is no problem in the Mh like that , and you can install the hacks in you new computer it self

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sitedeki paylaşılan ana hileleri kullandığın sürece sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Bir problem yaşarsan zaten formatlarsın veya garantiye gönderirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam özelikkle bu siteden bahsediyorum hile içinde bulunan virüsler bilgisayarınız için ciddi risk teşkil etmez !!!!!!!!

Gücüne Güç Katmaya Geldik
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bir sıkıntı yaşamazsın, ama bu site için değilde genel olarak dikkat et virüs programı kesinlikte kullan

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu sitedeki hileler konusunda sorun yaşamazsın eğer olurdu virüs bulaşırsa başka yerden temiz bir format at bir sorun olmaz

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaslar hileyi indirdikten sonra yine de tarama yapmak istersek hangi programı kullanabilirim windowsun kendi seyi yetiyor mu

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
4 yıldır bu sitedeyim bu sitedeki modlara adminlere güvenebilirsin onun dışında virüslü bir yazılım varsa zaten konuyu siliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...