Çözüldü Hileyi kullanmakta zorlanıyorum (league of legends)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi yapıyorum ama kullanmakta çok zorluk çekiyorum.xerath oynuyorum mesela tam kontrol edemiyorum adamların dibine giriyor.Ben kontrolün yarı bende olmasını istiyorum dodge kapatmak istiyorum ban yeme riskini en aza indirmek istiyorum.Bunun için bana hile ayarlarında ne yapmam gerektiğini söyler misiniz?Genellikle midde oynuyorum,oynadığım herolar zed,fizz,kassadin,cassiopeia,diana.

Çözüm
kankam bu script bulabileceğin en kolay script, K tuşuna basarak dodge açıp kapayabilirsin. space basılı tutarak komboluyorsun, space adamların üstüne tutmazsan içine girmez.
temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kankam bu script bulabileceğin en kolay script, K tuşuna basarak dodge açıp kapayabilirsin. space basılı tutarak komboluyorsun, space adamların üstüne tutmazsan içine girmez.

Çözüm
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Knk mesela kamerayı kendime odaklamak için space basıyorum ister istemez ama öyle yapınca hero kendi kendine hareket ediyo falan çok zor geliyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ya bende de siteden yükle diyince arayüz geliyor 2 sn sonra exe hatası verip kapanıyor karşılaşan yada çözümü bilen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...