Çözüldü hileyi kurmada skıntı yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam bir kaç saat önce hiçbir skıntı olmadan hileyi kurabiliyorken şuan bazı skıntılar yaşıyorum. herkesde böyle mi ?
1. skıntı: siteye VPN kullanmadan giremiyorum.(memeoryhackers.com ana sunucusu yanıt vermiyor diye bir yazı çıkıyor.)
2.skıntı hileyi VPN ile kurmaya kalktıgımda şöyle bir hata alıyorum :
Post automatically merged:

düzeltme . 1. skınıtda şu şekilde hata alıyorum :
memoryhackers.org ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı.

Ekli dosyalar

• dsds.png
    dsds.png
    166.5 KB · Görüntüleme: 42
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1589826405561.png

[/load pi Fail]
  • Tüm sekmeleri kapatıp üyeliğinize çıkış giriş yapın!

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga hostsunu silmen lazım nasıl siliniyor diyorsan:bilgisayarım c winodowns system32 drivers etc nin içinde hosts
olucak o hostsa sağ tık düzenle veya birlikte aç de ve not defterini seç ordan sonra içindeki yazılı olanların hepsini sil ve kaydet de masaüstüne kaydet böyle cıkacak hosts.txt diye .txt yi sil enter de uyarı gelicek evet de sonra etc nin içinkide hostsu sil yeni içi temiz olan hostsu etc nin içine at atarken kontrol et yenden düzenle vveya birlikte aç diyerek içi boşmu diye boşsa olmuştur demektir sonra googleyi kapat aç bi kaç defa siteye girmeyi dene
hocam sen adamsın yhaaaa. çok çok teşekkür ederim. dediğin gibi yaptım oldu. ancak eski host dosyasını silmedim geri dönüşüm kutusunda yatıyor. neden dersen de çünkü eski host dosyası bilmediğim bir formatta. ama yeni yaptıgım host dosyasını metin belgesi formatnda kaydetti pc. smdi formatları değişik oldugu için eskisini silersem bir skıntı olur mu ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam sen adamsın yhaaaa. çok çok teşekkür ederim. dediğin gibi yaptım oldu. ancak eski host dosyasını silmedim geri dönüşüm kutusunda yatıyor. neden dersen de çünkü eski host dosyası bilmediğim bir formatta. ama yeni yaptıgım host dosyasını metin belgesi formatnda kaydetti pc. smdi formatları değişik oldugu için eskisini silersem bir skıntı olur mu ?
ben direk siliyodum etc nin içindekini silip yeni hosts oluşturup atiyodum olmaz bence bende olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...