Hileyi Nasıl Bırakabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhabalar, Öncelikle Konuyu Yanlış Yeremi Açtım Dogru Yeremi Açtım Bir Fikrim Yok. Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim Gelelim Sorunuma. Ben sByteCsGo Kullanıyordum 1 Hesabım Ban Yedi Vac Ban Sonra Bi Ara Bıraktım Gene Başladım Ama Tamamen Bırakmak İstiyorum Nasıl Tamamen Bırakabilirim

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hileyi bırakmak için nasıl bir tavsiye verilirki :D en iyisi sil birdaha yükleme yüklü durunca açmak istersin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hileyi bırakman zordur evet, seni anlayabiliyorum. Ben daha önce bıraktım ve nasıl yaptığımı bilmiyorum :D İlk başta hileyle girip açmayarak başlayabilirsin. Yada sadece nightmod falan açarak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hileyi bırakmanın en kolay yolu hile programını bozmaktır.Tadın tuzun kaçar ama değmez hileye başladın mı bırakması acıtır.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
2011den beri hileyle oynuyorum oyunları eğlencesine olduğu için , hırs yaparsan oyunlarda hileyi bırakabilirsin ( :

Üye
5 HİZMET YILI
knk çok CS:GO oynamıyom ama hırs yapıp özgüvenini tavan yaparsa bırakırsın yani tamamen psikolojik olarak bitirirsen hertürlü biter sana bağlı

Üye
5 HİZMET YILI
Hmm Anladım Demek Bırakamam Bu Arada Bir Sorum Olcaktı Ben Legit Oynuyorum Ama Rekabetçideki Adamlar Hileyi Abartıyor Açıyor Mevlanayı Bu Durumdan Nasıl Kurtulurum Hile Diye Çıkmıştım 24 saat Rekabetçi Bekleme Yemişim

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sigara gibi düşün bir anda bırakamazsın ama zamanla olabilecek bi iş :)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
csgoyu silmeni öneririm. Faceite geç veya valoranta geç hilesiz bi ortama geç demek istiyorum yani.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Csgo yu sil 1 2 ay sonra başla

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim hileyi kendini iyi hissteiğin zaman hileyi silmek istedğin zmaan sil osnra lan ben niye hileyi sildim derisn hileye başlmak alkol gibidir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hilesiz oynarken kendini geliştirmeye çalış maçlardan sonra nerde hatalar yaptığını düşün zamanla daha iyi oynarsın ve hile kullanmazsın diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İlk başta hileyle sadece wall hack kullan bir süre sonra hilesiz oynamaya başla yardımı bayağı oluyor oyunu öğrenmiş oluyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...